Populære filtre
  • Herrer
  • Børn
83 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Jeffrey Campbell er kendt for de anderledes og vovede udtryk og det er ingen undtagelse her. Brandet arbejder med skæve vinkler og har succes med det. Med et par sko herfra er du sikret spænding og vilde farver. Et gennemgående motiv er stærke farver og anderledes former, som på ny bliver sat sammen til nogle vilde sko.

Jeffrey Campbell – nye sko giver ny charme

Dette brand har med garanti fat i noget unikt. Allerede ved farverne sker der noget. Jeffrey Campbell giver sine sko en blanding af sarte, skinnende og fantastiske farver. Det gennemgående motiv kan være svært at se, og i virkeligheden er det,, at der intet mønster er. Den ene sko er en modsætning til den anden. Hos de unge er brandet mest kendt for sine vilde, høje hæle, men det skal ikke sætte en stopper for de flade sko. De findes også i udvalget og de er mindst lige så interessante som de høje. Hver sko har sin egen charme.

Attitude til din skohylde

Jeffrey Campbell sørger for nyt liv til din skohylde – og ikke mindst dine looks. De rå, sylespidse støvler med lækkert plateau giver dig et elegant, men råt look, der i den grad udnytter det feminine. Lad et par fra dette udvalg danne grundlaget for dit næste look. Tidens trends og tendenser har sin plads i alle items, og giver alle sko et moderne touch. Til et sort outfit kan du med fordel bære et par farverige Jeffrey Campbell støvler i en flot farveprofil. Det vil give dit look liv ekstra liv, og sikre dig opmærksomhed, hvor end dine Jeffrey Campbell sko tager dig hen.

Gå ikke glip af

Jeffrey Campbell – Sæt højde på hverdagen

Leder du efter smarte og moderigtige sko, så finder du mange trendy muligheder med brandet Jeffrey Cambpell. Det moderigtige brand er kendt for sine unikke sko og fantastiske hæle, der har et nutidigt moderne look. De mange modeller findes i overraskende og unikke design, der får Jeffrey Cambpell sko til at adskille sig meget fra andre produkter på markedet. Elsker du høje hæle, finder du en masse smarte støvletter med fantastiske høje hæle. Disse har samtidig ofte et rustikt look, der gør dem smarte sammen med f.eks. et par ripped eller skinny jeans. Sætter du det også sammen med et cool bælte og en tunika eller bluse, så har du et smart outfit, der egner sig som en afslappende sæt eller til en tur i byen. Er du på udkig efter unikke sandaler, så er der mange muligheder i udvalget fra Jeffrey Cambpell. Du kan f.eks. finde smarte modeller med et romersk design eller sandaler, der er lette lige at stikke i når du skal ud af døren eller i vandet på stranden. Mulighederne er mange og hos Zalando.dk bestræber vi os altid på at have et godt udvalg fra Jeffrey Cambpell. Så se endelig udvalget igennem og du kan finde dine nye sko.

High-end sko i eksklusivt og moderigtigt designs

Med Jeffrey Cambpell får du eksklusive designer sko til en hver lejlighed og årstid. De mange forskellige produkter er alle lavet i høj kvalitet og i et ikke kun unikt, men også high-end design, der gør at brandet adskiller sig fra mange andre på markedet. Leder du efter smarte sko til sommeren, finde der en masse smarte sandaler at vælge imellem, der kan se fortræffelige ud sammen med både en sommerkjoler og et par shorts. Disse findes med forskellige typer hæle og såle, der strækker sig fra det feminine til det neutrale. I de mange muligheder finder du også mange sko til vinterhalvåret - f.eks. i form af trendy stiletter. Disse findes i et utal af design, hvor nogle har et fantastisk råt look, der kan se godt ud sammen med f.eks. en læderjakke. Vil du hellere have et par afslappede og bekvemme sko, findes der også et hav af sneakers og loafers fra Jeffrey Cambpell. De er smarte med alt fra T-shirts til skjorter og giver ikke kun et smart look, men også en god komfort. Et kæmpe udvalg af disse unikke produkter fra Jeffrey Cambpell kan findes online her på Zalando.dk. På vores webshop bestræber vi os altid på at give vores kunder de bedste muligheder inden for mode.