Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
Mønster
Længde
255 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

HUF-universet består af fede beklædningsdele til mænd. HUF-manden skiller sig ud på stilfulde manér og går ikke på kompromis med sin stil. Stilen er casual, men ingen detaljer er overladt til sig selv. Med dette brand får du et outfit fra top til tå. Sortimentet byder nemlig på alt, hvad du behøver såsom sko, strømper, skjorter og bukser.

Funky sokker

Det er svært at komme udenom brandets opsigtvækkende strømper, som skriger af barnlig kreativitet og vilde farvekombinationer. Selvom de sjove sokker kan virke en smule useriøst ved første øjekast, er tankerne bag ramme alvor. De fungerer som et festlig indspark til hverdagen og et budskab om at tage tilværelsen mindre alvorligt. De farverige modeller kan bruges til at bryde et neutralt sæt eller som overraskende blikfang. Bliver det hele lidt for sort kan strømperne bruges som brud mellem de sorte sneakers og sorte bukser. Hos HUF er det kun fantasien der sætter grænserne for din stil. Så slip dit indre barn løs og sæt kulør på tilværelsen med bittesmå detaljer.

Tilfør lidt HUF til din garderobe

Brandet sætter generelt farver på tilværelsen med deres løsslupne brug af nuancer. De farverige T-shirts er et flot indspark til et par jeans i sort. Du kan også lave lag-på-lag med dine T-shirts. Kom en lyserød trøje over en hvid T-shirt og lad den komme til syne forneden eller i halsen. Er du lidt farveforskrækket, men ønsker flere farver i din garderobe, kan du blot bytte rundt. De tykke hættetrøjer er lækre til både hverdag og hjemmebrug, når stilen skal være casual og behagelig. Brug dem som overtøj eller alene til et par fede bukser og en cap. Brandet har også et bredt udvalg af lækre sommer- og bomberjakker, som fungerer perfekt som overgangsjakker. Find din HUF-stil lige her på Zalando.dk.