Populære filtre
23 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Man er aldrig i tvivl om, at Bruno Banani er et opgør med fortidens kedelige undertøjsmode! Denne farverige tyske designer har nemlig sat sit aftryk på den internationale lingeriscene med sin næse for mode samt elegante snit, der fremhæver enhver krop på optimal vis. Banani er lig med bravur grundet sit udtryk inden for tidens tendenser.

Et modigt og selvsikkert skridt iklædt Bruno Banani

Kvinder er smukke både indvendigt og udvendigt, hvor det yderste lag er med til at fremhæve ens personlige smag. Hos Bruno Banani søger man udvikling og nytænkning, hvilket ses på mærkets nye veje, der kommer til udtryk i kollektionerne med badetøj. Det er et naturligt skridt i forlængelse af ekspertisen inden for lingeri, for nu kan du også pryde din krop med lækkert svømmetøj, så du på stilfuld vis kan tage en dukkert eller blot nyde livet fra poolkanten. Det sker i selskab med dette højaktuelle mærke, som både tilbyder badedragter og bikinier, der byder sommeren velkommen med freshness, mode og femininitet.

En forkælet krop i en sag fra Bruno Banani

Dette populære mærke fokuserer på netop de elementer, der har betydning for din krop og komfort. Det betyder bløde og velsiddende tekstiler med tilpas strækbarhed, så du kan svømme, snorkle eller flade ud på stranden i badetøj, som får dig til at føle dig i dit es. Der bydes på helt tidløse looks, som altid holder – og samtidig er der tilsat spændende detaljer, der giver badetøjet karakter. Mærket giver også plads til mere vovede looks i form af farver og prints, som bidrager med noget eksotisk og kreativt. Dermed er der lagt op til en sommer eller badeferie med kig til maven eller uden – valget er dit!