Katalog

227 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det skønne brand Bally stammer helt tilbage fra 1851. Her blev det grundlagt af Carl Franz Bally i samarbejde med hans bror Fritz. Sammen opbyggede de brandet i forældrenes kælder i Schweiz. I dag har mærket et udsøgt udvalg af sko i udtryksfulde nuancer og fede accessories samt diverse beklædningsdele. Find lidt af hvert til den hungrende garderobe i dette varierende udvalg.

Et paradis af sko

Udover de mange andre flotte items fra Bally, er brandet særligt ét stort paradis af sko til mænd og kvinder. De fede loafers og luftende sandaler med tåsplit er perfekte til den varme tid, som vi snart går i møde. Kombiner dem med et par ankelbukser, en nederdel eller shorts. Skoene fås i klassiske farver og materialer, men også i opsigtsvækkende sommerfarver med skønne detaljer. Fuldend sommerlooket med et af brandets søde tørklæder i friske farver og mønstre. Du vil støde på detaljer i form af spænder, snøre og fine lukninger. Du kan opnå det feminine udtryk i fine mokkasiner, såvel som det maskuline udtryk i tykke sneakers.

Tag Bally med til hverdag og fest

Det varierende brand er en sikker vinder at have i klædeskabet. Brandets items kan nemlig bruges til hverdag såvel som til fest. Det byder på alle essentielle accessories: tasker, tørklæder, bælter og punge. Stilen er klassisk og passer ind hos enhver mand og kvinde med hang til en stilren attitude. Brandet er udbredt store steder i verden såsom Australien, Asien, Europa, Mellemøsten og Nordamerika. Det er netop den klassiske stil med farverige og detaljeorienterende udskejelser, der gør stilen international. Her elsker vi stilen og derfor har vi samlet en lang række favoritter fra Bally lige her på Zalando.dk.