Katalog

Populære filtre
1.211 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.
m___tina_
m___tina_
4 varer

ARKET - et tøjbrand og en idé

Det svenske ARKET er dels et tøjbrand og en butikskæde, som tager sit samfunds- og miljøansvar seriøst. ARKET-navnet er inspireret af et det svenske ord for et stykke papir. På ARKET, som findes elektronisk, er nedfældet en række ord, som beskriver det trendy tøjmærke. ARKET er et brand, som udvikler og designer tøj, men det er også en idé om en livsstil, og uanset hvilket produkt ARKET fremstiller, så forsøger de altid at vælge den mest bæredygtige løsning. Det ligger dybt i brandets DNA. Det betyder blandt andet, at ARKET også gør noget ud af at samle deres gamle og brugte tøj ind igen, så det kan genbruges. Brandet er samtidig også en række butikker med interiør og homedecor, samt en cafe. Processen med at skabe det skandinaviske tøjbrand startede i 2017 og hos Zalando finder du brandets tøj til mænd, kvinder og børn.

Nyt nordisk hverdagstøj

ARKET er nordisk hverdagstøj og en del af det, man kan kalde nyt nordisk hverdagsdesign. Det var et koncept som startede i midten af forrige århundrede og det er dette, som idéen om ARKET bygger på. Nemlig smukt nordisk hverdagstøj. Nyt nordisk hverdagstøj er kendetegnet ved at benytte rene linjer, neutrale farver og kvalitetsmaterialer, som er stærkt inspireret af naturen og vores nordiske klima. I det hele taget elementer, som mange af os i dag helt automatisk opfatter som ærkenordiske eller skandinaviske. Hos Zalando finder du blødt og lækkert børnetøj, hverdagskjoler, enkle basis T-shirts, overtøj og meget mere fra ARKET.

Enkelt og klassisk nordisk hverdagstøj med en tidløs elegance

Med tøj fra ARKET finder du alt, hvad en komplet garderobe har brug for. Alt sammen i en enkel, men alligevel elegant stil. Der er er en kølig elegance over de dæmpede farver og ensfarvede tøj, som med sine enkle linjer virker både tidløst og klassisk. Det bløde og praktiske tøj til børn er ensfarvet eller har simple mønstre som for eksempel striber i forskellige farver. I brandets kollektion af tøj hos Zalando finder du smukke ensfarvede sweatre eller lange hverdagskjoler i moderne snit, men designet på en måde, så de kan holde sæson