accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalog fra Ilse Jacobsen 90 varer

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
90 varer
90 varer

Ilse Jacobsen

Hun toner af og til frem på TV og på diverse sociale medier. Med et navn som Ilse Jacobsen har man naturligvis ret til spalteplads, da hun er et idol og foregangsbillede for mange folk, der ønsker at starte egen virksomhed. Med vanlig ekspertise og smag for tidens nyeste former og farver har hun skabt et dansk brand, der også kan erhverves i udlandet. Ofte er det firmaets første produkt, der forbliver det mest ikoniske, og sådan er det også hos denne nordsjællandske designmager, som især er kendt for sine støvler og beklædningsgenstande til de våde og regnfulde dage. Solen skinner dog ligeså meget på Ilse Jacobsen, der op gennem årene også har udvidet med tøjkollektioner og andre lækkerier til de knap så regnfulde årstider. Det er især tre nøgleord, der kende tegner Jacobsens kreationer og kreative sortimenter: kvalitet, design og nordisk minimalisme. Det er de perfekte værdier, som både danske og udenlandske modekvinder efterspørger, og derfor er dette danske mærke blevet så populært.


Fornyelse og velvære til både krop og fødder

Udover Danmark er det især vore nordiske naboer samt Island og England, der har taget de mange skønne produkter til sig. Det vidner også om, at signaturstilen og kollektionerne især er designet til de kolde og våde egne, hvor man er nødt til at beskytte sig mod de forskellige elementer. Og hos Ilse Jacobsen sørger man for, at der ikke gås på kompromis med beskyttelsen. Der anvendes nemlig luksuriøse materialer kombineret med modemæssige styles, der også er tilsat et urbant og casual twist. Jacobsens rødder og tilholdssted i Hornbæk fornægter sig nemlig ikke. Det er netop i denne populære og hyggelige by at meget af inspirationen hentes. Blandt smukke blomster, skønne sandstrande, frodige skove, frisk luft og masser af frirum til kreative tanker opstår der nye ikoniske produkter fra Ilse Jacobsen. Hun har sat dansk mode på verdenskortet med sin helt egen unikke tilgang til innovation og design, hvilket gør hendes stil elsket både nær og fjern.

En feminin aura stråler ud af alt, hvad Ilse Jacobsen foretager sig. Både rent designmæssigt i alle hendes kollektioner, men også med udvidelsen af navnet, der i dag også dækker over blomsterbutikker, hudplejeprodukter samt spafaciliteter. Dermed er denne skønne, entreprenante kvinde lig med alle de bløde værdier om udsmykning og personlige stilarter, som er så meget oppe i tiden. Det er ren selvforkælelse både indvendigt og udvendigt, og derfor er denne superwoman en kæmpe inspiration for alle. Med alt fra helt klassiske farver og former til nye innovative mønstre og silhuetter sørger Ilse Jacobsen for, at det altid er en ren fornøjelse at shoppe i hendes kollektioner. Det er tøj, sko og accessories, der altid har et strejf af moderne og tidløshed, hvilket gør det attraktivt hele året rundt samt til mange forskellige kombinationer og looks. Så se endnu mere til dette alsidige mærke her på Zalando.