123 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Hun er indbegrebet af alle de ting, som rigtig mange kvinder nyder godt af. Ilse Jacobsen står nemlig bag dansk design i sine klareste former kombineret med blomsterbutik, wellness og ren velvære. I disse kollektioner kan du nyde godt af hendes fodtøj og beklædningsgenstande, som er lig med urban casualness indhyllet i premium-materialer og kvalitetshåndværk.

Gennemtænkt dansk design fra Ilse Jacobsen

Det er ofte storbyens hurtige moves og trends, der sætter dagsordenen, men hos Ilse Jacobsen skal man kigge et andet sted hen. Inspirationen til kollektionerne hentes nemlig primært i den smukke natur i kraft af hvide sandstrande, ro og frisk luft ved Hornbæk. Det er fra denne base, at de perfekte kollektioner opstår, samtidig med at Jacobsen også inddrager et internationalt syn. Dermed er der garanti for et look i enkle og feminine linjer med en god portion funktionalitet. Naturens farver er dog også at finde i sortimentet, hvis man ønsker mere kulør på tingene.

Enkelhed, funktionalitet og luksuriøse tekstiler

Helt i tråd med forkærligheden for naturen og havet er hovedproduktet fra Ilse Jacobsen også lig med de velkendte gummistøvler med snøre, som kan bruges til meget andet end blot at passere en enkelt regnbyge. Dertil er der kommet masser af nye kollektioner, så hele året er dækket ind, hvad enten man søger et par sandaler, en sommerkjole, en parka eller alt mulig andet. Det hele er designet med fokus på komfort, kvalitet, feminine udtryk og minimalisme. Tilsæt derudover Ilses øje for detaljen – og du har et komplet mærke til brug i naturen og byen, hvad enten det drejer sig om en vandretur eller en fest.

Inspiration

Ilse Jacobsen

Hvis der er nogen der forstår de danske moderne kvinders tøjstil, så er det Ilse Jacobsen. Den succesrige designer er mest kendt for ikoniske gummistøvler af det bedste materiale, men du kan finde meget mere skønt tøj her på siden. Det er især damer med en moderne urban livsstil som er vilde med mærket som finder inspiration i Hornbæknaturen.

Famøst regntøj og elegant hverdagstøj

Ilse Jacobsen Hornbæk får dig nok til at tænke på ikonisk regntøj i form af famøse gummistøvler samt Ilse Jacobsen regnfrakker. Kvinden bag er en ægte fighter med masser af gåpåmod og sammen med resten af firmaet har hun haft indflydelse på modebranchen i flere år. For det første kommer inspirationen fra den danske by Hornbæk med den lille havn og de hvide sandstrande. Men generelt får Ilse Jacobsen ideerne fra naturen. De populære gummistøvler er dansk design i høj kvalitet. De er håndlavede og består hundrede procent af naturlig gummi, og så kommer de naturligvis i alle regnbuens farver. Det er afslappet luksus til den moderne kvinde som elsker den klassiske stil.

Det kan godt være at hun mest er kendt for sine gummistøvler, men det danske brand byder på mange flere sko end det. Du kan købe elegante sko til enhver begivenhed lige her på siden. Der er blandt andet smukke Ilse Jacobsen sandaler, men udvalget byder også på pumps, støvler, ballarinaer og sågar klipklappere. Derudover består udvalget også af dejligt designertøj som kommer af et princip af at det skal være sofistikeret og behageligt. Det er smart casual tøj som passer perfekt ind i den skandinaviske livsstil. Derudover byder kan du også bestille for eksempel en smuk Ilse Jacobsen kjole fra det fantastiske udvalg.