Populære filtre
  • Herrer
  • Børn
139 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Gennemtænkt design og funktionalitet med Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen er kendt for at være både entreprenør og ivrig iværksætter. Hendes rødder ligger dog i modeverdenen. Hun står bag et væld af kollektioner bestående af regntøj, sko, støvler og modetøj, der altsammen oser af luksuriøsitet.

Inspirationen til hendes mange kollektioner kommer fra den smukke natur og emmer af hvide strande og grøn natur. Ilse Jacobsens kollektioner har derfor en forkærlighed for det lette og det elegante. De indgår sømløst i enhver garderobe og er designet i luksuriøse materialer med fine og gennemtænkte detaljer.

Verdenskendt regntøj med rødder i Danmark

Ilse Jacoobsen er måske bedst kendt for sine gummistøvler og regntøj. Hendes populære støvler er lavet i åndbare og vandafvisende materialer og er så smukt designede, at de nemt kan bruges til hverdag.

Heldigvis har hun med tiden udvidet sine kollektioner af fodtøj til stiletter, støvletter, pumps, klipklappere og ballerinaer. Du finder alt fra afdæmpede jordfarver til rå og kontrastfyldte designs, der giver ethvert look ekstra edge.

Modetøj med skandinavisk simplicitet

Hos Zalando finder du også et udvalg af Ilse Jacobsens lækre designertøj. Materialerne er komfortable og lette med feminine detaljer, der oser af sommer, sol og hverdagsluksus. Hendes kollektioner omfatter alle Ilse Jacobsens velkendte forkærlighed for simplicitet. Om du har forelsket dig i en sommerkjole, en parka eller en nederdel, så ved du, at du får tidløse items i højeste kvalitet.

Hvis du ønsker tøj, der ubesværet kan følge med dig fra sæson til sæson, så er Ilse Jacobsen et godt valg. De feminine detaljer og lækre farvekombinationer giver dig kjoler, nederdele og trøjer, der passer ind i garderoben fra sommer til vinter.

De smukke sommerkjoler kan nemt dresses op og ned . Til festen sættes de sammen med et par matchende pumps og til de køligere dage på vej til arbejdet kombineres de med et par af hendes ikoniske gummistøvler.