Populære filtre
  • Damer
  • Børn
34 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Golden Beards - noget for ethvert skæg

Det danske mærke Golden Beards er skabt til mænd, der ønsker det bedste inden for hår- og hudpleje. Det er et brand, der blev født ud af ren og skær nødvendighed, da de mange skæg i Norden desværre alt for længe har været overset. Før Golden Beards har der nemlig været langt imellem gode produkter til mænds ansigtshår. Det er heldigvis ikke længere tilfældet, da det innovative brand har gjort det muligt for mænd, at skabe en ny og nem plejerutine. Iblandt de mange naturlige og bæredygtige produkter, kan du uden tvivl finde noget til enhver mand og ethvert skæg.

Smart pleje til alle hudtyper

Langt eller kort? Ungt eller gråt? Det er ikke så vigtigt, hvordan dit skæg ser ud, eller hvor gammelt det er. Hos Zalando kan du nemlig vælge iblandt mange aromatiske olier, sæber og børster fra Golden Beards, som kan bruges af alle hud- og naturligvis alle skægtyper. Hvad end det er et pleje- eller styling produkt, kan du dog være sikker på, at de alle er lavet af naturlige ingredienser. Du kan derfor med god samvittighed nyde de nærende og velduftende produkter, hvoraf langt de fleste i øvrigt er fremstillet i Danmark.

Forkæl dit skæg

Det er ikke tomme ord, når vi skriver, at Golden Beards er let at bruge. Hos Zalando fører vi flere af mærkets fantastiske barbersæt. De indeholder både balsam, shampoo, olie og alt det, som du har behov for at starte din nye skæg-rutine. Naturligvis er der også enkelte produkter til de mænd, som er mere rutinerede, når det kommer til plejningen af deres skæg. Uanset, om du er på bar bund, eller blot leder efter en ny børste, kan du med garanti finde noget, som du kan forkæle dit skæg med. Der er trods alt en betydelig del af dig, og derfor fortjener det også det absolut bedste.