Katalog

Populære filtre
1.736 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Diesel

Der er ingen tvivl om, at Diesel er en af de helt store spillere på den internationale modescene. De er bedst kendt for at være i forkant, når det kommer til at være nyskabende i brugen af denim. Men det er ikke kun deres velkendte jeans som er et must i ethvert klædeskab. Deres lækre tanks, T-shirts og hoodies er bestemt også vindere i enhver street-elskende garderobe.

Diesel – de lækreste basics!

Diesel blev skabt i 1978 af Renzo Rosso og har efterhånden en del år på bagen inden for design og produktion af lækre denim- og basisprodukter. Diesel er nærmest synonym med kvalitetsjeans. Men brandet har meget mere at byde på: Med et bredt og veludviklet sortiment af alt fra undertøj og tasker til sko, overtøj, accessoires og alt derimellem er der noget for enhver. Her kan både børn og voksne finde lækre items med rå og moderne deltaljer.

Demin går aldrig af mode

Denim er en klassiker, som sæson efter sæson sniger sig ind. Det er det sikre modevalg at parre dine yndlingsjeans med sæsonens prints og farver. Diesel har i mange år været et af vores stilsikre valg, når det kommer til at finde vores nye yndlingsjeans. Med det perfekte par jeans bliver vi bare mere modige, når vi eksperimenterer med resten af vores outfit. Er du ekstra denim-glad, så sæt dine jeans sammen med en cool denimskjorte eller måske endda et par rå denim-sneaks? Du kan også hoppe i dine favoritjeans med et par skyhøje stiletter og nogle stærke statementfarver, så er du klar til at tage til årets fester med stil.

Hold øje med

En tidsløs og moderigtig klassisker

Italienske Diesel er en af de absolutte giganter på den internationale modescene. Deres uomtvistelige status har de opnået ved vedholdende at levere tidsaktuelle modestykker lige siden brandet grundlagdes af Renzo Rosso i år 1978. I dette tilfælde er ”sigt efter månen... ” citatet utrolig aktuelt, for Renzo havde store ambitioner om international succes lige fra dag 1, og man må sige, at hans mål er blevet indfriet. Diesels var fra begyndelsen jeans, og det er det muligvis stadig den dag i dag, men det er absolut ikke den eneste kategori af tøj, som det nærmest legendariske brand har kram på. De har nemlig masser af både undertøj, bælter, trøjer, skjorter, T-shirts og meget, meget mere på programmet. Udvalget henvender sig til både mænd, kvinder og børn, så der er noget for enhver her på siden. Diesel har et råt, urbant og internationalt udtryk hvis lige man ikke finder hos ret mange andre brands. De har formået at stadfæste deres navn på den internationale modescene med en stringent og stilsikker linje, der emmer af kvalitet og godt, gedigent designhåndværk. Når først man prøver tøjet på, er man ikke i tvivl om, at Diesel er et af markedets uomtvistelige konger.

Diesel – Varmblodet luksusmode i verdensklasse

Uanset om du er mand, kvinde eller barn, og uanset hvilken stil du har, kan du med stor sandsynlighed finde noget for dig i dette spændstige katalog af lækkert modetøj fra Diesel. Hvad enten du står og mangler en yndig kjole, en fed T-shirt eller et par rå sneakers, så har Diesel et stærkt bud på, hvordan det kan se ud. En ting som i særdeleshed kendetegner Diesel er deres mod og eksperimentelle stil når det kommer til T-shirts med print. Diesel er ikke bange for at eksperimentere med former, farver og sågar kontroversielle prints på deres tøj. Muligvis derfor bærer deres T-shirts med den ikoniske karakter med hanekam teksten ”Diesel – Only the brave”. Så hvis du er en modig modeelsker, vil du sikkert kunne finde noget her i udvalget af Diesel tøj på Zalando.dk, som du vil kunne lide. Her er alt, hvad hjertet begærer af lækre jeans, kjoler, undertøj, sko, accessories og meget, meget mere. Så tag et kig i udvalget her på Zalando.dk, og gør dig et godt køb!