Sko, tøj og accessories fra Diesel

Filter (1)

1,491 varer

Diesel

Der er ingen tvivl om, at Diesel er en af de helt store spillere på den internationale modescene. De er bedst kendt for at være i forkant, når det kommer til at være nyskabende i brugen af denim. Men det er ikke kun deres velkendte jeans som er et must i ethvert klædeskab. Deres lækre tanks, T-shirts og hoodies er bestemt også vindere i enhver street-elskende garderobe.

Diesel – de lækreste basics!

Diesel blev skabt i 1978 af Renzo Rosso og har efterhånden en del år på bagen inden for design og produktion af lækre denim- og basisprodukter. Diesel er nærmest synonym med kvalitetsjeans. Men brandet har meget mere at byde på: Med et bredt og veludviklet sortiment af alt fra undertøj og tasker til sko, overtøj, accessoires og alt derimellem er der noget for enhver. Her kan både børn og voksne finde lækre items med rå og moderne deltaljer.

Demin går aldrig af mode

Denim er en klassiker, som sæson efter sæson sniger sig ind. Det er det sikre modevalg at parre dine yndlingsjeans med sæsonens prints og farver. Diesel har i mange år været et af vores stilsikre valg, når det kommer til at finde vores nye yndlingsjeans. Med det perfekte par jeans bliver vi bare mere modige, når vi eksperimenterer med resten af vores outfit. Er du ekstra denim-glad, så sæt dine jeans sammen med en cool denimskjorte eller måske endda et par rå denim-sneaks? Du kan også hoppe i dine favoritjeans med et par skyhøje stiletter og nogle stærke statementfarver, så er du klar til at tage til årets fester med stil.

Hold øje med