Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Køn
Alder
prices
Materiale
1.158 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Sunde fødder i smarte sko! Geox har fundet en gylden opskrift på, hvordan man forener mode og funktionalitet. Fodtøjet er skabt med udgangspunkt i ergonomi og komfort, så dine fødder har første prioritet i alle processerne. Så glæd dig til endnu et skridt i et par åndbare sko, som hylder motion og naturlige bevægelser.

Geox har formlen på fodkomfort

Praktisk, pænt, komfortabelt og holdbart. Geox fremstiller fodtøj med design og tekniske finesser for øje. Først og fremmest blev man kendt for ordene ”sko, der ånder”. Det skyldes mærkets tætte samarbejde med fodterapeuter samt fagpersonale inden for andre relevante retninger. Her sidder ingeniører, ortopædiske eksperter og andet godtfolk side om side for at udvikle de i forvejen perfekte opskrifter på sundt fodtøj. Det finurlige er, at man ikke kun byder på casual fodtøj og sportssko, for de tekniske aspekter er også integrerede i festsko og resten af de formelle linjer.

Et skomærke med fokus på det hele

Hos Geox leverer man alt, hvad forbrugerne ønsker. Det er især det specifikke fokus på komfort, som er helt oppe i tiden, for hvem har lyst til ømme fødder? Det har ingen. Og derfor er det velkommen til ekstra tå-plads, stødabsorbering, ergonomiske såler, vandtæthed og premium-materialer. Her får man ikke blot international udviklet innovation, men også italiensk håndværk, der har en særlig plads i historien. Lige her i nutiden og videre ud i fremtiden kan du dog glæde dig over topsmarte sko til hele familien, hvor den ydre del tilfredsstiller dine modebehov, mens det indvendige forkæler dine fødder fysisk.

Kombinér med

Geox – skoen der ånder

Med sko fra Geox får du sko, der drejer sig om meget mere end bare udseendet. Det er sko med et unikt look, der bygger på de nyeste trends og som findes med masser af farve og liv - og ikke mindst unikke modeller af skodesign. Men for Geox handler gode sko om meget mere end bare udseendet. Det er sko, hvor der er fokus på den gode komfort og dine fødders velbefindende. Derfor findes skoene ofte med unikke såler, der lader dine fødder ånde på en helt anden måde end mange andre sko på markedet. Samtidig er det sko, hvor det er vigtigt at de giver den rigtig støtte og at sålene er bekvemme. Det er ikke kun et spørgsmål om dine fødders komfort, men også resten af dine ben. Med de rigtige sko kan du skåne dine knæ og lægge. Det er hvad Geox bestræber sig på med innovative skodesign, der benytter det nyeste fokus inden for fodtøj. De forstår at bruge denne forståelse og kombinerer den med den italienske skomode, der er elsket verden over. Hos Zalando.dk vil vi gerne kunne tilbyde dig gode og innovative produkter. Det er grunden til at du hos os altid finder et godt udvalg af sko fra dette unikke og elskede brand.

Innovation og komfort i hvert eneste skridt

Italiensk design er kendt for at være smukt, gennemtænkt og i verdensklasse. Men Geox er et af de brands, der har taget det skridtet videre, og fokuserer lige så meget på komfort som på designet. Det er denne helhed og harmoni, der har gjort brandet ikke kun kendt, men også populært. Geox har et varieret sortiment til herrer og damer i alle aldre, og alle skal de leve op til forventningen om et eksklusivt design og en fremragende komfort. Derfor er de meget omhyggelige med at udvikle og teste deres nye designs inden de sender dem på markedet. For dig kan det betyde komfortable sko, der give dine fødder komfort og en frihed til at ånde. Deres sneakers findes i mange forskellige modeller og farver til hele familien. Leder du efter sko til dit barn kan du finde sko, der lukeks med snørebånd eller velcro. Velcro er praktisk for barnet, der gerne selv vil kunne lukke sine sko, men endnu ikke har lært at snøre snørebånd. De er nemme at tage af og på i en fart. Du kan finde skomodeller til dig og din familie fra Geox online lige her på Zalando.dk.