Populære filtre
583 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Giorgio Armani er efterhånden over 80 år, men hans signaturmærke i eksklusive stilarter lever stadig i bedste velgående. Dette italienske modehus tilpasser sig også tiden, hvor Armani Exchange er et af de nyere brands, som især henvender sig til det yngre og mere urbane segment.

Armani Exchange – du vil ikke bytte for noget!

Armani har altid anlagt en eksklusiv signatur med stringente linjer samt exceptionelt skrædderhåndværk, som helt op til i dag er modedesignerens varemærke. Denne røde tråd går igen i alle modehusets underlinjer, hvilket naturligvis også gælder for kollektionerne fra Armani Exchange. Her ser man nemlig også en masse til tidløse og klassiske farver, hvor sort er den gennemgående farve. Grå og hvid er også flittigt brugt. Så paletten minder til dels om den attraktive nordiske minimalisme, men man er aldrig i tvivl om, at mærket er italiensk – både i kraft af logo, kvalitet og snit.

Få fingrene i overkommelig, italiensk luksusmode

Nogle drømmer ofte om Armanis dyre kollektioner båret på catwalken. Men med lanceringen af Armani Exchange har modehuset skabt en mere overkommelig linje, som samtidig er tilpasset tidens urbane puls. Det er hovedmærkets kulturarv kreeret med inspiration fra en rå streetchic-stil samt moderne dans. Den første butik åbnede på Manhattan i 1991, og nu kan du så få fingrene i kollektionerne lige her i sortimentet. Det er både tøj og tilbehør til hverdag og fest i form af kjoler, jeans, T-shirts, hættetrøjer, skjorter, tasker, ure og meget andet. Dermed er der designermode på vej til dig fra selveste Armani!