Katalog

Populære filtre
19.580 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Next – kvalitet til gode priser

Alle, der har besøgt en vilkårlig britisk by af en vis størrelse, har 100 % sikkert stødt på en Next-butik. De ligger spredt på nogle af Storbritanniens mest besøgte shoppinggader og -centre, hvilket vidner om deres store popularitet blandt briterne.

Gode kvalitetsmaterialer til fornuftige priser

Én af årsagerne til, at Next har kunnet ligge på så mange britiske gågader i årtier, er deres kvalitetsvarer og store udvalg. Her kan du nemlig finde alt fra klassisk arbejdstøj til sæsonens nyeste trends, som alt sammen er fremstillet i ordentlige materialer, der holder til regelmæssig brug og vask. De har også altid gjort en dyd ud af at tale til den almindelige shopper – her kan du købe tøj til hele familien på én gang. Du har altså utallige valgmuligheder, uanset om du leder efter en ny nederdel til miniputten, om den anden miniput trænger til et par nye sko, om du skal bruge en ny blazer til et vigtigt møde, eller om du er på udkig efter en ny kjole til en bytur.

Lysten til at skabe gode produkter til en fornuftig pris ligger dybt på sinde hos Next. Her er det vigtigt, at alle kan finde gode produkter, som de ikke blot har råd til, men som også ser godt ud før og efter vask, er fremstillet i gode materialer og som følger de forskellige sæsoners trends og farver. Det betyder, at du får et større udvalg, og dermed kan finde det helt rigtige produkt til lejligheden.

Et øje på de nyeste trends – og klassikerne

Uanset om du leder efter en cardigan i en særlig farve til et bestemt outfit eller trænger til et par nye sko til arbejdet, har Next helt sikkert noget, der vil falde i din smag. De sætter altid en ære i at levere produkter i sæsonens mest populære farver, snit, materialer, osv.

Selvom de har øje for de nyeste trends, kan du stadig finde basisvarer eller klassikere, om man vil. De vil nemlig gerne give dig mulighed for at købe produkter til enhver lejlighed på ét og samme sted – til dagligdagen som til den festlige lejlighed. Der er altid mange valgmuligheder at vælge imellem og med den høje kvalitet, kan man finde noget man kommer til at elske at have på i mange år endnu. 

Et godt etisk valg

Et etisk valg kan sagtens være et rigtig dyrt tilvalg. De fleste af os ville jo gerne købe 100 % etisk fremstillede produkter, hvis vi havde råd til det – men det har de færreste af os råd til at gøre hele tiden. Heldigvis behøver du ikke at træffe valget hos Next – de har nemlig haft et omfattende projekt omkring bekæmpelse af moderne slaveri, børnearbejde og menneskehandel i hele produktionskæden siden 2015 og gør alt hvad de kan for at gøre det bedre.

Det sikrer kort sagt gennemsigtighed fra bund til top, så du altid ved, dine indkøb er produceret under ordentlige forhold for alle de involverede parter (også hos leverandører og deres underleverandører). I 2018 blev hele 98 % af de fabrikker, der fremstiller produkter for Next, undersøgt for, om de levede op til bekæmpelsen af moderne slaveri, børnearbejde og menneskehandel. 

Her får du altså virkelig smæk for skillingen både i forhold til det kæmpestore udvalg, de gode materialer og det sociale ansvar, der er så vigtigt i vores samfund. Det er altså meget mere tilfredsstillende at iklæde sig noget, der er fremstillet under ordentlige forhold og uden brugen af børnearbejde, og vide at man har truffet et godt etisk valg for sig selv, sit barn og for andre.