Populære filtre
346 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

By Malene Birger er dansk, nordisk og skandinavisk mode, når det er bedst. Det moderne premium brand startede op i den danske hovedstad i 2003. De designer tøj, tasker og tilbehør til den travle moderne kvinde, der kan føle sig selvsikker i det samme outfit, når hun rejser, går til møder og er sammen med veninderne eller familien. Københavnermærket designer beklædningsgenstande, som gør, at du kan føle dig stærk, eftertragtet og attraktiv. Med dette ultimative display af selvtillid vil du altid blive taget seriøst på og udenfor kontoret.

By Malene Birger bringer eksotisk tøj verden rundt

By Malene Birger-repræsentanterne rejser verden rundt for at finde inspiration fra loppemarkeder, museer og vintage butikker. De seneste kollektioner er inspireret af brasilianske Sao Paolo. Ligesom storbyen er tøjet fuld af kontraster og bærer præg af inspiration fra blandt andet regnskoven. Alt føles nyt og inspirerende. Derfor er du sikkert også vild efter at eje en af de populære habitjakker fra dette års kollektion. De tilbydes i alle farver og kan nemt kombineres med det kontrastfarvede tilbehør i form af tasker såvel som stilrene etuier til din telefon.

Det perfekte outfit til både søndag og mandag

De leger med det interessante sammenspil mellem, hvor forskellige vores kulturer er hver især, men på samme tid er vi meget ens. Inspirationen kommer også fra gadebilledet, hvor de lægger mærke til mennesker på vej til arbejdet om morgenen eller firmamiddag om aftenen. Når du skal til forretningsmiddag næste gang, så kan du passende bære en sofistikeret Malene Birger-kjole med bar ryg sammen med et par sorte høje hæle. Til en mere afslappet dag kan du vælge et outfit med statement T-shirt, sorte skræddersyede bukser og en lang cardigan, som alt sammen findes blandt udvalget.

Inspiration

By Malene Birger

Hun har haft og har stadig fingeren med i rigtig mange modemæssige foretagender på internationalt niveau. Malene Birger har nemlig en del af æren for at sætte Danmark på modekortet, så andre kreative sjæle og entreprenører også er startet ud med egene idéer og tendenser. Dermed danner hun rammen om nutidig inspiration, der lever videre, samt udvikler modeverdenen i fremtiden. By Malene Birger er i dag en del af IC Group, men designstilen og ånden fra Birger-tiden lever videre i samme stil. I sin tid startede hun også et tøjmærke sammen med Keld Mikkelsen, og derudover har hun været ansat hos Marc O'Polo og andre velrenommerede tøjmærker som chefdesigner. Så jo, By Malene Birger er affødt af denne designuddannede kvindes talent og dygtighed, der på alle måder er et attraktivt intellekt med de helt rette kreative tanker. Selvom mærket i dag er top internationalt, så bevares benene på jorden i form af traditionel nordisk mode, der danner rammen om selve designudgangspunktet.

En international tendens, man forelsker sig i

Der er ingen tvivl om, at By Malene Birger er et luksuriøst internationalt mærke. Kollektionerne oser nemlig at premium-kvalitet, hvor tekstilerne er valgt fra øverste hylde. Det betyder både en lang holdbarhed, men også et utroligt smukt ydre. Materialerne sammensættes nemlig ud fra ypperste skrædderkunst, hvilket får dig til at ligne det, du stiler efter – nemlig en topmoderne kvinde i et luksuriøst look. Udover grundessensen i form af klassisk tidløshed så anvender designerne også farver samt æstetiske mønstre, der pryder og pynter på elegant vis. Det er velproportionerede linjer og former i nærmest arkitektonisk præcision og professionalisme; det er noget særligt at iklæde sig en item eller et outfit fra By Malene Birger. Hvert et look er så velskabt med lige dele skandinavisk minimalisme og internationalt udsyn, at man ikke kan undgå at føle sig draget og betaget af de mange smukke produkter – hvad enten det er tøj, sko eller tilbehør.

Med produktudvalget fra By Malene Birger kan du ikke blot forkæle dig selv, men også dine gadgets, så de også kommer til at se ud, som du ønsker det. Forskellige covers, punge, nøgleringe og andre ting er med til at gøre kedelige produkter smukke og spændende med Birgers fine prints og farver. I et look fra By Malene Birger – uanset om det er casual eller formelt – så ligner man en, der er taget ud af et modeblad, samt ud af enhver moderne modemetropol. Det er items, hvor kvalitet og design for alvor kommer til udtryk, så din stil bliver sat i relief hos dig selv og dine omgivelser. Det er pieces, der er relevante og moderne nu og i fremtiden. Så du får noget tøj, fodtøj og tilbehør, som du kan bære igen og igen – uanset trends og tendenser. Derfor hylder vi dansk og international design her på Zalando, så du aldrig kommer til at gå ned på individuelle styles.