Populære filtre
  • Herrer
  • Børn
428 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

By Malene Birger

Hun har haft og har stadig fingeren med i rigtig mange modemæssige foretagender på internationalt niveau. Malene Birger har nemlig en del af æren for at sætte Danmark på modekortet, så andre kreative sjæle og entreprenører også er startet ud med egene idéer og tendenser. Dermed danner hun rammen om nutidig inspiration, der lever videre, samt udvikler modeverdenen i fremtiden. By Malene Birger er i dag en del af IC Group, men designstilen og ånden fra Birger-tiden lever videre i samme stil. I sin tid startede hun også et tøjmærke sammen med Keld Mikkelsen, og derudover har hun været ansat hos Marc O'Polo og andre velrenommerede tøjmærker som chefdesigner. Så jo, By Malene Birger er affødt af denne designuddannede kvindes talent og dygtighed, der på alle måder er et attraktivt intellekt med de helt rette kreative tanker. Selvom mærket i dag er top internationalt, så bevares benene på jorden i form af traditionel nordisk mode, der danner rammen om selve designudgangspunktet.

En international tendens, man forelsker sig i

Der er ingen tvivl om, at By Malene Birger er et luksuriøst internationalt mærke. Kollektionerne oser nemlig at premium-kvalitet, hvor tekstilerne er valgt fra øverste hylde. Det betyder både en lang holdbarhed, men også et utroligt smukt ydre. Materialerne sammensættes nemlig ud fra ypperste skrædderkunst, hvilket får dig til at ligne det, du stiler efter – nemlig en topmoderne kvinde i et luksuriøst look. Udover grundessensen i form af klassisk tidløshed så anvender designerne også farver samt æstetiske mønstre, der pryder og pynter på elegant vis. Det er velproportionerede linjer og former i nærmest arkitektonisk præcision og professionalisme; det er noget særligt at iklæde sig en item eller et outfit fra By Malene Birger. Hvert et look er så velskabt med lige dele skandinavisk minimalisme og internationalt udsyn, at man ikke kan undgå at føle sig draget og betaget af de mange smukke produkter – hvad enten det er tøj, sko eller tilbehør.

Med produktudvalget fra By Malene Birger kan du ikke blot forkæle dig selv, men også dine gadgets, så de også kommer til at se ud, som du ønsker det. Forskellige covers, punge, nøgleringe og andre ting er med til at gøre kedelige produkter smukke og spændende med Birgers fine prints og farver. I et look fra By Malene Birger – uanset om det er casual eller formelt – så ligner man en, der er taget ud af et modeblad, samt ud af enhver moderne modemetropol. Det er items, hvor kvalitet og design for alvor kommer til udtryk, så din stil bliver sat i relief hos dig selv og dine omgivelser. Det er pieces, der er relevante og moderne nu og i fremtiden. Så du får noget tøj, fodtøj og tilbehør, som du kan bære igen og igen – uanset trends og tendenser. Derfor hylder vi dansk og international design her på Zalando, så du aldrig kommer til at gå ned på individuelle styles.