Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
569 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

BDG Urban Outfitters – det stilsikre valg med masser af kant

Mange af os vil helt sikkert genkende navnet Urban Outfitters fra deres butik på Strøget i København eller fra shoppingture i udlandet. Butikkerne findes nemlig verden over, og de har alle én ting til fælles: Deres lækre indretning og stil. 

Stilbevidst throwback-tøj med et tidssvarende twist

Selvom de fleste af os nok har hørt om Urban Outfitters, der blev grundlagt i Philadelphia i 1970 og slog dørene op for første gang i Danmark i 2006, er det ikke sikkert, at alle kender til underafdelingen BDG Urban Outfitters. Mærket er Urban Outfitters' eget ”husmærke” og indbegrebet af den internationale tøjkædes sjæl. Så hvis du bare elsker den fede retrostil med et moderne twist, ja, så er dette mærke det helt rigtige valg for dig.

Mærket er gennemsyet af en cool retrostil, der er som taget direkte ud af 1970’erne, -80’erne og -90’erne – årtierne med de fede jeans, lækre T-shirts og store skulderpuder i jakkerne. Årtierne, hvor ungdommen hverken var bange for farver, alternative materialer eller for at skille sig ud fra mængden – på den smarte måde naturligvis.

Men du skal endelig ikke lade dig snyde af retrostilen. Denne virksomhed har skam fingeren placeret solidt på modepulsen og opdaterer altid kollektionerne efter den aktuelle sæsons farver, materialer og snit. Så uanset om du leder efter et par 90'er-inspirerede mom jeans eller en lækker jakke til den kommende årstid, vil du altid kunne finde de nyeste farver og den seneste inspiration fra årets modeuger hos BDG Urban Outfitters – her er det cool at være retro, men uden nogle af de mere kiksede styles, som vores forældre iførte sig i deres ungdom. 

Skil dig ud fra mængden med international inspiration

Hos BDG Urban Outfitters finder inspiration fra hele verden i form af tøj, der lige så vel kunne hænge i skabet hos en stilbevidst person i Tokyo eller New York. Den internationale inspiration har været med til at give mærket masser af kant, således at selv uniforme retro T-shirts og klassiske jeans får et anderledes twist. Med dette tøj får du altså i høj grad muligheden for at skabe dit eget unikke udtryk.

Du vil kunne finde tøj til enhver lejlighed hos BDG Urban Outfitters – hvad enten det er et par nye jeans eller lækker jakke. Og på grund af mærkets unikke tilgang til retrostilen vil du altid skille dig ud fra resten af den danske befolkning, der deler din glæde og entusiasme for vintagetøj.

Et globalt urbant perspektiv har affødt et mærke, der aldrig vil falde stilmæssigt uden for. Uanset om du står i Aarhus, Aberdeen eller Buenos Aires i Argentina, vil du altid være klædt på til lejligheden.

Retrotøj, der aldrig går af mode

Hos BDG Urban Outfitters er tøjet ikke blot designet, så det ser godt ud om fem år – det er også fremstillet af kvalitetsmaterialer. På kort sigt vil du derfor kunne glæde dig over, at tøjet kommer pænt ud af vaskemaskinen gang på gang, mens du på længere sigt vil spare penge på indkøbet af "basis-tøj" såsom jeans og T-shirts, fordi de bare holder længere.

Ikke nok med det. Du kan også glæde dig over, at dit nye tøj har en lækker retrostil, der har været moderne i mange år og helt sikkert vil være det mange år endnu. Hvem ved, måske kan du give det videre til dine børn, hvis du passer ekstra godt på det. Nøjagtig ligesom du sikkert på et eller andet tidspunkt ville have ønsket, at din mor eller far havde gjort.