Mode online

Populære filtre

DIM er fransk undertøj og strømper i høj kvalitet

Det franske undertøjsmærke DIM har en stolt historie og har været en del af franske kvinders hverdag i generationer. Bernard Giberstein, som står bag modebrandet, var stærkt inspireret af de smarte nylonstrømper, som de amerikanske soldater bragte med sig til Europa under Anden Verdenskrig, og i 1950’erne begyndte han selv at producere de prisbillige og smarte strømper til kvinder. I 1960’erne, hvor kvinder for alvor bragede ud på arbejdsmarkedet, og miniskørtet var en ubetinget succes, introducerede brandet ”Le Bas Dimanche”, søndagsstrømpen uden sømme, og DIM var en realitet. Senere begyndte DIM at producere undertøj og sokker til både børn, kvinder og mænd. Du kan med fordel kigge ind hos Zalando og tage et kig på vores fine samling af både undertøj og strømpebukser fra det navnkundige modebrand.

Moderigtige strømpebukser og undertøj i den velkendte DIM-stil

Strømpebukser og undertøj er en nødvendighed for de fleste, men med DIM behøver det ikke kun at være praktisk. Det må også gerne være sjovt. Det afspejler sig i høj grad i de moderigtige strømpebukser og undertøj fra DIM, som du finder et bredt udvalg af hos Zalando. Her er smarte strømpebukser med lækre detaljer som blondekanter og smarte snit. De er både praktiske under en kjole eller nederdel og også tilpas elegante, når du gerne vil føle dig godt tilpas fra yderst til inderst. Brandets livsnydende tilgang til design ses også i deres supersmarte trusser, toppe og bh’er, som fås i alverdens friske farver og mønstre. Fra skrigende pink til lækkert leopardprint. Med strømpebukser og undertøj fra DIM finder du helt sikkert også noget, som passer til din stil.

DIM favner hele familien

Du tager sjældent fejl, hvis du går efter strømper, trusser eller andet undertøj fra DIM. Brandets produkter fremstilles i høj kvalitet uden skadelige stoffer og følger altid tidens store trends. Samtidig favner brandet hele familien. Selv om de startede med at producere strømpebukser til kvinder, har brandet i dag udvidet sortimentet til også at omfatte f.eks. t-shirts og boxershorts til mænd, trusser og toppe til teenagere og børn. Hos Zalando finder du således fine bh’er og toppe uden bøjle i blødt bomuld til unge mennesker, lige som du finder superpraktisk shapewear og high-cut trusser til voksne kvinder. Sidstnævnte er med til at forme kroppen, så den tager sig godt ud under en etuikjole eller noget andet stramtsiddende. Kombiner dem med et par forførende, selvsiddende strømper og en smuk matchende bh, og du har det perfekte outfit under en festkjole.