Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
881 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

J.LINDEBERG formår at skille sig ud i modeindustrien

Mode er mange retninger. Med J.LINDEBERG på banen er stilen klar og letgenkendelig. Ved at kombinere fashion med sport opnås en perfekt balance mellem formel og casual, der igen giver dig uanede muligheder i forhold til at bære tøjet alsidigt. Siden 1996 har mærket konsolideret sig som et førende nordisk tøjmærke, der ikke går på kompromis med rødderne.

Skarp og stringent minimalisme. Vi elsker det i Norden. Det er så pænt og klassisk med rene linjer, der stråler af sirlighed og tidløshed. Samtidig skabes der et spændende spil i kollektionerne takket være den sporty approach. Der løsner op og gør en masse godt for komforten. Sport betyder også energi og friske impulser, som kommer til udtryk ved stærke farver og atletiske snit.

Sportiness på en yderst stilfuld måde. Det er indbegrebet af J.LINDEBERG, som både er garant for hverdagstøj, festtøj og sportstøj. Komforten er altid i fokus, så du kan indtage golfbanen eller den røde løber uden at gå på kompromis med velvære. Materialernes høje kvalitet tager en stor del af æren for de præsentable udtryk, mens raffinerede silhuetter er prikken over i’et.

Svensk international mode med høj stilværdi

En aktiv livsstil behøves ikke leves i et tilfældigt joggingsæt. Humøret og tilfredsheden højnes, når du altid er iklædt skønne tøjkvaliteter fra top til tå. J.LINDEBERG har revolutioneret sportstøjsbranchen ved at tilbyde den højeste kvalitet i alt fra materialevalg til designs. Her får du formsyet sportstøj med usammenlignelig funktionalitet. Bolden er på din side, når du viser moden fra et fashionabelt sportsmotiv.

Omvendt har dette alsidige svenske mærke også skabt opmærksomhed i modeindustrien, ved at indtage den ellers så fastlåste scene med mod og designforståelse, der har slået benene væk under den kommercielle industri. At forene sport og højaktuel mode åbner op for masser af fleksibilitet i garderoben. Helt perfekt til dig, der altid er på farten, og som vil fremstå præsentabel.

At ville se godt ud både her og der kender vi alle. J.LINDEBERG imødekommer nutidens krav ved at forene funktionalitet og fashion, så du ikke behøver at sænke forventningerne til dit look, fordi der står svedige golfdueller på programmet. Du behøver heller ikke at være neutral i træningscenteret. I det svenske mærke shiner du af overskud ved hver en aktivitet.

Stilsikkerheden selv med J.LINDEBERG

J.LINDEBERG  er godt rodfæstet i den skandinaviske designkultur og er tydelig i sine silhuetter med elskværdige skarpe snit. Samtidig prikker man også til fantasien og uforudsigeligheden. Overraskende detaljer pirrer enhver designelsker. Ærmekanter med hver deres farve, asymmetriske lommer eller en ekstra høj halsudskæring er detaljegaranti for et unikt designudtryk.

Striktrøjer med v-hals, uldfrakker, skjorter og lækre jeans. Det er nogle af de helt gennemgående og klassiske items fra det populære mærke. Vi  har at gøre med tøj, der på alle måder hører til i den essentielle garderobe, og som altid udbydes i klassiske helfarver, mens sportstøjet som regel tager æren for den farverige palet.

J.LINDEBERG er mere end tøj. Mærkets sko og accessories er ligeledes i høj kurs. Tasker, bælter, huer og halstørklæder er ikke blot af praktisk betydning. Det modemæssige aspekt er som altid i højsædet, så du kan fremstå modevidst og stilsikker året rundt.