Katalog

Populære filtre
brands
Farve
Pris
Bæredygtighed
Egenskaber
Behov
Konsistens
373 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Boost din huds naturlige egenskaber med lækre produkter fra Clinique

Cliniques stilrene og luksuriøse produkter giver dig masser af valgmuligheder både til pleje af ansigt og krop og til makeup. Her er lagt vægt på at give dig en skøn og eksklusiv følelse af, at netop din oplevelse og dit resultat betyder noget, og det forhøjer nydelsen og glæden ved at bruge produkterne. Der går pludselig sport i at finde de helt rette kombinationer og i at eksperimentere sig frem til endnu bedre resultater.

Mød solens stråler med velforberedt hud

Når du vælger plejeprodukter med solbeskyttelse, er det en fordel, at skalaen for solfaktor følger den belastning, din hud vil blive udsat for. Forskellige tidspunkter på dagen og forskellige årstider vil stille forskellige krav til graden af beskyttelse, og det er sandsynligt, at du får brug for flere muligheder at vælge imellem. Cliniques hudplejeprodukter med solfaktor kan sagtens gøre mere end bare beskytte din hud mod solens skadelige stråler. De kan:

  • tilføre fugt, hvilket er særligt godt i perioder med stærk sol, hvor huden har tendens til at tørre mere ind,
  • bekæmpe aldringstegn, som ellers eskaleres af soldyrkning,
  • berige din hud med vitaminer, som stimulerer dannelsen af elastiske fibre, som medvirker til bedre heling.

Efter en tur i solen kan du berolige huden med en fugtgivende aftersun, som genopretter balancen og virker kølende og forfriskende. Hvis der er længe til, at solen kommer frem igen, eller hvis du bare vil forlænge din kulør en anelse, kan en selvbruner også hjælpe dig med at opnå den lille ekstra finish – hurtigt, nemt og uden at det bliver et større indgreb.

TIP! Skyer er ikke lig med beskyttelse! Du kan også have brug for solcreme, selvom det er overskyet, da der slipper masser af UV-stråling igennem skylaget. Just saying!

Lad ikke hævede øjne stjæle opmærksomheden

Hævede øjne og mørke rande i øjenomgivelserne giver et træt udtryk i ansigtet, og det er værd at investere lidt tid og energi i lækker øjenpleje. Clinique har et skønt udvalg, som kan have en betydelig effekt på det helhedsindtryk, dit ansigt giver. Du kan vælge at angribe den hævede hud omkring øjnene med kølende og opkvikkende serum og gel, som påføres morgen og aften. Det har en umiddelbar effekt, og den lette massage, du giver huden, når du påfører produkterne, bidrager til at fjerne væskeophobninger. Du kan også vælge at behandle de mørke områder omkring øjnene med produkter, der udjævner pigmentforskelle og bidrager til en ensartet teint i hele ansigtet. Samtidig øges hudens elasticitet og fylde og slører på den måde de små, fine linjer omkring øjnene.

TIP! Kost, væske og søvn. Mørke rande under øjnene kan også skyldes ubalancer i din kost, for lidt søvn eller mangel på væske, så start gerne her, hvis du vil angribe problemet både inde- og udefra.

Det står og falder med god dækning

En foundation giver dig den ensartede teint, der udgør basen for din makeup, og dækker urenheder og pigmentforandringer. Måske er du vant til at lægge en concealer først for at skjule de mest fremtrædende forskelle, men i denne serie fra Clinique har du faktisk mulighed for at få concealer og foundation i én. Ønsker du mere dækning på et bestemt område, påfører du ganske enkelt lidt mere af produktet og blender godt ud til sidst. Vælg en flydende foundation med reflekterende effekt, hvis du ønsker at opnå en lysende teint, der gløder uden at skinne. Hvis du vil opnå en mere mat effekt og et naturligt look, kan du med fordel vælge en foundation i pudderform. Pudder kan også være godt at blende med som afslutning, og du kan slå flere fluer med et smæk, da flere af Cliniques produkter ovenikøbet er udstyret med solfaktor 15. Win-win for dig og din hud.

TIP! Brug to nuancer. Det kan måske virke som overkill, men faktisk har din hud sjældent bare én nuance. Du kan derfor opnå et bedre og mere naturligt resultat ved at blende to forskellige nuancer af foundation.

Fugt og pleje til dit ansigt – uanset din huds behov

Der er et væld af fristende muligheder, når du skal vælge en creme til dit ansigt. Clinique har pakket deres lækkerier i indbydende og farvestrålende emballage, der tager sig godt ud på enhver badeværelseshylde. Så hvis du har det ligesom os, vil du bare have dem alle sammen! Derfor er det en god idé at tage udgangspunkt i, hvordan din ansigtshud har det, hvad den trænger til, og hvordan du har erfaring med, at den reagerer.

Når du vælger en dagcreme, kan du starte med at vurdere din huds behov for fugt. Tør hud har brug for tilførsel af rigelige mængder fugt, som kan trænge ned i alle hudlag og forny den naturlige balance indefra og ud. Virksomme stoffer kan bidrage til at binde fugten længere i huden, så du opnår en langvarig effekt af spændstighed og elasticitet. En fedtet eller uren hud har også brug for fugt, og her kan du vælge en særligt udviklet oliefri gel, som stadig tilfører din hud fugt og næring, men uden at bidrage negativt til et olieret og fedtet resultat. Er du i en periode plaget af mange urenheder, kan du vælge et produkt med kamille, der beroliger huden og hjælper den tilbage i balance. 

TIP! Udnyt tiden i de sovende timer og brug en natcreme, der målrettet støtter din huds behov for genopretning. Cliniques lækre produkter kan arbejde for dig, mens du får din skønhedssøvn!

Du kan med det samme mærke, at du er i gode hænder med Cliniques produkter. Der er lagt vægt på at understøtte din huds naturlige funktioner og beredskaber, og der er tænkt over hver en detalje; hvordan du opnår optimal pleje og effekt, samtidig med at der er kælet for æstetik og følelsen af luksus. Nyd oplevelsen af skønhed og velvære. Ikke mere pligtfølelse over din hudpleje og skønhedsrutine – for i fremtiden er der lagt op til eksklusiv luksus.