Populære filtre
brands
Farve
Pris
shipped_by_zalando
114 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Elizabeth Arden – hudpleje med over 100 års erfaring

Der er få mennesker, som ikke har hørt om det velkendte skønhedsplejemærke Elizabeth Arden. Helt tilbage i 1915 solgte skaberen af samme navn sine produkter internationalt. og siden dengang har navnet været synonym med kvalitet, innovation og luksus.

Serierne spænder bredt, og du finder både hud- og kropspleje, dufte og makeup. Desuden bydes der på ikoniske parfumer, prisvindende hudplejeserier, cremer med kultstatus og gendannende serumkapsler. Elizabeth Arden er ledende indenfor hudpleje og skaber produkter, som passer til alle aldre, hudfarver og hudtyper.

Som den kvindeforkæmper, skønhedsekspert og businesskvinde, hun var, er hendes historie og produkter til stor inspiration for kvinder verden over. Hendes innovative ånd mærkes tydeligt i alle produktserierne, som hele tiden udvikler sig med nye og spændende produkter. I over 100 år har Elizabeth Arden været et must have i enhver kvindes makeuppung, og intet tyder på, at denne tendens stopper lige foreløbigt.

Få din indre glød til at skinne igennem

Elizabeth Arden indså tidligt vigtigheden af kvalitetshudpleje til kvinder. I en tid domineret af mænd fangede hun alligevel verdens opmærksomhed med en af hendes første luksuriøse hudplejeserier. Hun vidste, at en smuk hud kræver et holistisk perspektiv, og derfor skabte hun ikke bare underskønne skønhedsprodukter, men videregav også gode råd om en sund livsstil. Hun promoverede en livsstil for kvinder, som havde fokus på deres indre såvel som deres ydre velvære. Faktisk var hun ikke bare på forkant, når det kom til kvalitetsprodukter, hun rådede også hendes kunder til at få sig en daglig yoga- og afslapnings rutine – alt sammen noget, der stadig gør sig gældende helt op til nu.

I dag sælges hendes hudplejeprodukter, cremer og parfumer verden over. Formularerne, som udgør produkterne, er på forkant med markedet og omfatter hele tiden nye, optimerede teknologier. Du finder renseprodukter såsom cleansere, toner og cremer til alle hudtyper, samt lækre makeupserier i alt fra gyldne, rolige toner til pangfarver, som giver lidt ekstra fest til hverdagen.

Alle produkter fra Elizabeth Arden arbejder ud fra et credo om, at det er bedst, når tingene er i balance. Derfor har produkterne den perfekte balance mellem mild og virksom, så du både plejer og renser din hud uden at skade den. De klassiske og velkendte cremer indeholder store dele naturlige og plejende ingredienser som shea butter, E-vitamin og lavendel. En af hendes mest ikoniske cremer er siden dens fødsel i 1930 blevet udviklet til en bred produktserie – alle med samme skånsomme og blødgørende effekt.

Makeup elsket af kvinder i over 100 år

Den klassiske røde læbestift skal sidde, hvor den hører til, hele natten. De holdbare og mættede farver i Elizabeth Ardens skønhedsserier gør præcist det; giver dig ekstra glam og holder dine læber kysseklare natten lang.

Flere af produkterne kommer i to størrelser: standard- og rejsestørrelse, så du kan have alle de klassiske must haves med dig hele tiden, uden de fylder i tasken.

Hos Zalando elsker vi disse klassiske skønhedsperler. Vi er så glade for, at du også kan få muligheden for at finde din nye forever-creme og yndlingslæbestift her.