Mode online

Populære filtre

Bench er toplækkert modetøj direkte til din garderobe. Stilen er sporty og casual – en stil som er yderst populær lige nu. Det funktionelle livsstilstøj er et populært mærke for hele familien. Fra at være et brand til mænd er Bench i dag et globalt brand, der gang på gang fremtryller ikoniske beklædningsdele til dig med den aktive livsstil.

Love your hoodie

Brandet er inspireret af gadelivet i Manchester, hvor det hele begyndte. Med inspiration fra subkulturer som skatere og BMX’er kreerer Bench dynamiske designs med en urban udstråling. Brandets hættetrøjer og sweatshirts er et tydeligt eksempel på den urbane stil. Hættetrøje kan både bruges til den aktive livsstil samt til det casual look derhjemme. Den ikoniske fleecejakke var startskuddet for brandets udbredelse, som i dag spænder over mere end 30 lande, som alle elsker brandets livsstilsitems. I dag er sortimentet blevet større og du finder alt lige fra afslappet streetwear, denim og sko til tasker, undertøj og andre accessories.

Bench har alt tøj til den aktive ferie

Udover de skønne hoodies, som kan bruges i kulden eller til at holde varmen under træningen, så finder du det meste til din ferie. Den bedste ferie er den med plads til at få rørt sig og samtidig komme helt ned i gear. Den bedste træthed er den, der kommer af aktivitet. Du kan pakke en af brandets smukke bikinier i rejsekufferten, så du er klar til en frisk svømmetur i havet eller swimmingpoolen. De fine jerseykjoler vil være ideel til en tur på tennisbanen. Du kan vælge en skøn sommerfarve og kombinere med et par hvide løbesko. En smart kasket fuldender looket og skygger samtidig for solen. Bliv klar til ferien med det varierende udvalg her på Zalando.dk.

Inspiration