911 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Få autentiske Americana-vibes med American Eagle

Kender du også det der med, at du har brugt hele dagen på at prøve det ene par jeans efter det andet, men det føles umuligt at finde dem, som sidder præcist, som du vil have det? Det er så klassisk en oplevelse, at mange trækker jeans-shopping til sidste øjeblik. Med American Eagle behøver du dog ikke lede meget længere. Siden 1977, da deres første butik åbnede i Michigan i USA, har de skabt klassiske jeans, andre beklædningsgenstande og lækre accesories til amerikanerne. I 2001 blev vi så i resten af verden så heldige, at de udvidede til det internationale marked. Siden da har de åbnet butikker verden over og lancerer et væld af fede kollektioner til hele året.

Brandet omfavner følelsen af ægte Americana-stil. Så meget endda, at de var de officielle outfittere for en af 90'erne mest definerende tv-serier. Deres stil, kreativitet, velfunderede historie og kendskab til deres kunder er bare noget af det, som gør dem til et favoritbrand verden over.

American Eagle er til dig, som ikke vil lade dig definere af et enkelt brands stil. Du ønsker alsidighed og personlighed, både når det kommer til din hverdagsgarderobe, men også til de festlige lejligheder. Jeans-kollektionerne tilbydes i mom-fit, regular, slim og boyfriend fit. Deres elastiske boot-cut har firevejs stretch og smyger sig om din krop. Hvis du er helt crazy med demin, laver de også super skønne denimjakker for et fuldendt look.

Bløde materialer, optimal komfort og afdæmpet farvepallette

American Eagle kan nemt blive din go-to, når du leder efter must-haves til din basisgarderobe. Skal du finde den helt rigtige sweater til den kommende kolde vinter, den perfekte maxikjole med knytning i taljen, eller jeans, som holder og former sig efter din krop? Ja, så skal du have basics, som holder – så skal du have American Eagle.

Deres basics tilbydes oftest i flere farver og i et udvalg, som passer til de fleste hudtoner og præferencer. Der er en helt særlig følelse over deres kollektioner, som kan genkendes helt tilbage fra deres tidlige kollektioner.

De lækre basics er nemme at sammensætte med prangende smykker eller dine favorit-sneakers, og ligeså er mærket nemt at dresse op eller ned, afhængigt af begivenhed og humør.

Bløde basis-T-shirts, som er alt andet end basis

T-shirtsene i 100 % bomuldsjersey med rund hals og det ikoniske American Eagle-logo ved brystet er perfekte sammen med dine favoritjeans. Deres hættetrøjer har været kendte verden rundt siden 80'erne og er i dag stadig synonym med kvalitet og afslappet coolness.

Den underspillede coolness giver dig looks til hele året – også til den kolde skandinaviske vinter. De varme hoodies holder din krop varm, og i kombination med deres lækre hverdagsjakker er du klar til at møde Fader Vinter med stil. Til sommerbrug sætter du hættetrøjen sammen med en cool skaterkjole eller fede demimshorts, og du har en trøje til hele solskinsperioden.

American Eagle er klassisk amerikansk apparel til dig, som elsker kvalitets-basics, og som ikke vil gå på kompromis med hverken stil, komfort eller kvalitet.