Katalog

Populære filtre
217 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Casall har været i branchen i mere end 30 år, og brandet bliver kun bedre og bedre med tiden, hvilket er med til at gøre, at tøjet holder bedre i længden. Generelt er tøjet i neutrale grå, hvide eller sorte farver, som nemt kan kombineres med tøj og tilbehør fra andre sportsbrands. Du kan også finde varme, mørkerøde eller pastel-lyserøde farver i det store udvalg, der dækker beklædning som fx langærmede trøjer, løbejakker, T-shirts, tights, undertøj, sweatjakker samt tilbehør, såsom yogamåtter, yogahjul og drikkeflasker.

Trendy og gode sports-BH’er til en sund tilværelse

Hvis du træner med en standard T-shirt-BH, så risikerer du at få rygsmerter eller ondt i brystet. Det er lidt ligesom at gå et skridt frem og to tilbage, da hele formålet med træningen er at styrke kroppen. Derfor kan du ligeså godt investere i en god trænings-BH fra Casall. De kan endda være nyttige, selv når du ikke træner. Da sports-BH’er ikke har stropper, er de nemme at tage af og på. Derudover efterlader de ingen mærker på kroppen og kan være mindre synlige under tøjet. Derfor er der mange kvinder, som har en trænings-BH på, hvis de slapper af eller gør rent i hjemmet, samt når de køber ind i det lokale supermarked.

Casall tøj gælder til meget mere end sport

Det er ikke kun undertøjet, som kan benyttes til andre aktiviteter end træning. De lækre funktionstrøjer er perfekte til en afslappet weekend i sommerhuset, og de løse, elastiske træningsbukser følger den seneste sportsmode, som vi kan se i ind- og udland. Du behøver ikke at være fint klædt på for at følge de seneste trends; du kan også hoppe i et par afslappede sorte joggingbukser, når du skal gå med hunden eller en tur på fx gymnasiet eller universitetet. I bund og grund er tøjet enkelt, elegant og funktionelt træningstøj, som kan anvendes til både aktive og rolige aktiviteter.

Gå ikke glip af

Casall

Det er trendy og cool at gå op i sit helbred. Det har det været i mange årtier. Alverdens sundhedseksperter er nemlig ude med masser af argumenter for, hvorfor det er så givende at dyrke motion. I dag er det en selvfølge hos langt de fleste. Det er vejen til en sundere livsstil, der fører til så mange andre positive ting. Svenske Casall var med på fitnessbølgen i 80’erne, hvor også de første træningsredskaber blev designet og fremstillet. Siden dengang har man holdt sig til mærkets klassiske filosofi: At træning skal kunne foregå hvor som helst. Det ses også på sortimentet, der byder på forskelligt træningstilbehør samt lækkert træningstøj i alle afskygninger. Der er fokus på helt enkel træning, hvor kroppen og sindet inddrages på betagende vis, hvad enten det er til yoga, meditation eller træning med høj intensitet som eksempelvis fitness.

Motion og afslapning med Casall

Man skal ikke være afhængig af vejret eller andre omstændigheder for at være aktiv. Hos Casall sørger man for, at du altid kan bruge kroppen, hvad enten det er i forbindelse med hjemmetræning, til holdtræning på aftenskole eller i fitnesscenter eller ude i naturen. Træningsredskaberne fylder ikke meget og kan tages med på stranden, i parken, den lokale gymnastikhal eller, ja, placeres derhjemme foran tv’et med en trænings-DVD på skærmen. Måtter, håndvægte, sjippetov, pilates-bolde og lignende ting er fast inventar i sortimentet, så du kan komme i gang med at trimme figuren. Tøjkollektionerne byder på essentielle tights, toppe, sports-BH’er, T-shirts og lignende items med maser af elasticitet og strækbarhed. Så få en smidig krop, træn åndedrætsøvelser, eller giv den gas med høj power.