Katalog

Populære filtre
1.648 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Skandinavisk design med danske penselstrøg fra ICHI

Designerbrandet ICHI opstod i Kolding tilbage i 1999, men er i dag en del af det store, trendsættende danske DK Company. Men målet er stadig det samme i dag som dengang: modetøj af høj kvalitet til overkommelige priser.

Med kreativitet og lækre designs har man skabt succes på et marked, der er i konstant forandring, og fundet et fast og loyal kundeskare, som er fortsat med at vokse, ikke mindst i takt med at man har indtaget nye markeder.

Man kører med et stærkt og varieret komplet sortiment, der følger sæsonerne og løbende indeholder elementer fra tidens aktuelle trends. Dermed kan du altid være med på nogle af de seneste trends, uden det bliver dyrt.

Med tøjet fra ICHI kan du både have grundstenen og et supplement

Sortimentet spænder vitterligt bredt, så her er både tøjet til afslapning, arbejde og til de helt særlige festlige lejligheder, som måske lige kræver lidt ekstra af garderoben. Alt sammen i en frisk stil og med farver, som både kan skabe spræl eller kombineres mere afdæmpet.

Her er hverdagstoppe og mere festlige toppe med for eksempel glitter. Men begge dele kan få et andet liv med en af de smartere blazere. I det hele taget er her så mange fede muligheder for at kombinere på kryds og tværs.

Blazerne her kan også kombineres både med et par smarte jeans eller nogle af de mange andre smarte underdele alt efter omstændighederne, det skal passe til, og ikke mindst hvad du føler dig absolut bedst tilpas i. Til sommerbrug kan det også være en smart løsning, hvor du kan tage blazeren af, og bliver det eventuelt køligt, så har du den lige til at tage på igen.

Her finder du også noget til fremtiden

Tøjet fra ICHI kan have et langt liv med sin gode kvalitet og sine mange muligheder for hele tiden at kombineres og anvendes på nye måder. Men også fordi man har stor fokus på bæredygtighed, og at verden omkring os også skal have det godt.

Man benytter eksempelvis økologisk bomuld i stigende grad. Noget, som ikke bare nedsætter anvendelsen af potentielt skadelige stoffer, men også sænker vandforbruget under dyrkning og forarbejdning med helt op til 90 procent.

At genanvende ting som plastik til polyester medvirker til at sænke behovet for ressourcer, så man genanvender gamle materialer på en ny måde og dermed forlænger deres liv. Her spares både råvaren så vel som de ressourcer, som ellers skulle bruges på at udvinde og forarbejde den.