Katalog

1.057 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

ICHI emmer af de nyeste trends med en designfilosofi, der skaber sofistikerede og internationale styles. Det energiske og moderne designteam arbejder hver sæson på, at designe items til den moderne, selvbevidste kvinde. Brandet ønsker at skabe kollektioner med en funky og feminin tilgang som udmærker sig ved, at skabe kompromisløse styles hver eneste sæson.

Nemt at bruge og nemt at elske

ICHI-pigen er altid et skridt foran. Med fokus på printede mønstre og detaljer skaber holdet bag brandet moderne og stilfulde styles til hverdag og fest. Vi er vilde med brandets fine, tynde tørklæder i søde farver, som passer rigtig godt til sommerbrug. De er et accessory i sig selv, men holder også på varmen, når aftenen falder på. Brandets flotte kjoler og fede buksedragter er perfekte til aftenselskaber i godt selskab med venner eller kollegaer. Suppler med skinnende, tårnhøje stiletter til din lange, mønstrede buksedragt. Looket er behageligt og super nemt at hoppe i. For et mere overdådigt look kan du supplere med et af brandets tidløse modeure til kvinder.

Masser af fede sommerlooks med ICHI

Med en garderobe fuld af modetøj fra ICHI går du sommeren stilsikkert i møde. De fantastiske kollektioner lægger op til masser af søde sommerlooks til dag- og aftenbrug. På shopping turen kan du hoppe i et par pudderfarvede bukser i en løs model sammen med en blomstermønstret skjorte og et af brandets skønne espadrilles i en lys farve. Skal du på festival kan du supplere dette look med en bæltetaske i lækkert læder med frynser. Suppler med en lys stråhat på hovedet. Kjolen er lig med sommer, og derfor kan du uden problemer fylde skabet med skønne kjoler i lange baner til sommerens uforglemmelige og moderigtige begivenheder.

Gå ikke glip af