accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

ALTID GRATIS LEVERING & RETUR

100 DAGES RETURRET

Få 10% rabat* Når du tilmelder nyhedsbrevet
  • Dine fordele
  • Eksklusive tilbud
  • Personlige anbefalinger
  • Trends og inspiration

Hvordan afmelder jeg mig?

Zalandos Nyhedsbrev:
De oftest stillede spørgsmål om nyhedsbrevet


Hvad er Zalandos nyhedsbrev egentlig?
Nyhedsbrevet fra Zalando er et nyhedsbrev, som du modtager på ugentlig basis. Zalando sender dig en personlig e-mail og giver dig et overblik over de seneste modetrends: Få must-haves, all time classics og de seneste styles direkte i din indbakke. Klik på de forskellige links og kom direkte hen til alle de gode tilbud på Zalando. Det er så simpelt, som det kan være. Du skal bare læne dig tilbage og lade dig inspirere!

Hvad er fordelene ved Zalandos nyhedsbrev?
Zalandos nyhedsbrev giver dig en masse fordele. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet får du 10 % rabat på din næste bestilling med et mindstekøb på 500 DKK. Udover en god rabat, så får du selvfølgelig også mange flere fordele ved nyhedsbrevet: trends, personlige stiltips, gode tilbud og masser af inspiration. Det er hvad Zalandos nyhedsbrev står for. Vil du have del i det, så abonnér på nyhedsbrevet med det samme.

Hvordan tilmelder du dig?
Så tilbage til det lavpraktiske: Hvordan tilmelder du dig Zalandos nyhedsbrev? At modtage Zalandos nyhedsbrev i din indbakke er så nemt, som det kan være. Indtast din e-mail og modtag nyhedsbrevet før, du ved af det. Fra det magiske øjeblik, hvor du har tilmeldt dig, kan du nyde din særlige rabat ved tilmeldelse af nyhedsbrevet og få on-going modeinspiration!