Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Multipack
778 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Hunkemöller

Hunkemöller er synonymt med lækkert lingeri! Og det er der en grund til. Brandet har nemlig været på markedet siden 1886 og har i alle de år lært kvindens krop og behov bedre og bedre at kende. De har i dag over 800 butikker verden over som alle sælger lingeri til alle typer kvinder. Om du er til blonder, sports-bh’er, tanga eller hipsters, så har Hunkemöller noget til dig!

Til alle kvinder

Hos Hunkemöller sidder der et team af designere som er eksperter i at designe lingeri til alle typer kvindekroppe. Deres kollektioner er alsidige, og de finder inspirationskilder fra Balkan til Paris, Stockholm og Sydney. Hver ny kollektion er skabt med intentionen om, at du skal have det godt. Føle dig godt tilpas. Ligegyldigt om du har valgt en sexet bustier med bøjle og push-up eller den blødeste blonde-bh. Sports-bh’er behøver ikke længere kun at være praktiske: Hunkemöllers ultra feminine kollektioner giver dermed dine workouts ekstra ”umpf”.

Fra soveværelset til fitnesscenteret

Hunkemöller designer gang på gang sexede noir-kollektioner til de pikante øjeblikke. De forstår at fremhæve alt det bedste ved kvindekroppen, og forstår at få os til at føle os som en million. Samtidig, formår de at skabe det smukkeste og mest behagelige sportstøj til alle størrelser, kroppe og behov. Det er tydeligt at mærke (og se), at Hunkemöller har været på markedet længe og brænder for at lave lingeri, sports- og nattøj til kvinder. Mix og match eller find fuldendte sæt. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Gå ikke glip af

Pasform & kvalitet

Hollandske Hunkemöller er en af de største europæiske lingerispecialister, og de har siden begyndelsen været med til at fremhæve kvindens feminine, sensuelle og positive karakter. I udvalget kan du finde alt fra basis-bh’er til brug i hverdagen til sexede eller behagelige trusser. Produkterne bliver altid testet for den bedste pasform og ypperste kvalitet, og hollænderne er utroligt forsigtige med deres finish, når det kommer til badetøj, træningsbukser, natshorts, toppe og alt det andet tøj og tilbehør i udvalget.

Hunkemöller til bruden

Hunkemöller har et stort udvalg af elegant undertøj til den kommende brud. Deres brudelingeri, såsom hofteholdere, strømpebånd og trusser, er alle sammen forførende, frække og naturligvis af den bedste kvalitet, så du har det dejligste lingeri på til dit bryllup og på bryllupsrejsen. Lige meget om du skal på bryllupsrejse eller en anden rejse, så har lingerispecialisten også et stort badetøjsudvalg med badedragter, bikinier, monokinies og meget mere. Med de rette solbriller og et par lyse denimshorts er du hurtigt klar til en dag på stranden.

Doutzen’s Sport Stories er brandets sportskollektion. Der findes intet bedre end at presse sig til træning og opnå en bedre fysik. Det hollandske tøjmærke har sportstøj til alt fra pilates til boksning, og kollektionen er en blanding af streetwear og urban sport. Sort danner basen, og den feminine lyserøde farve er andetvalget i det lækre design. Det hollandske tøjmærke har også det perfekte tøj, til når pulsen skal helt ned. Cosy-kollektionen byder på vaskeægte hyggetøj i form af badekåber, nattekjoler, hjemmesko, varme strømper og sjove onesies. Det er det bedste afslapningstøj til en rolig dag foran fjernsynet eller til at varme på op på de kolde dage.