accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Hunkemöller

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Anledning
459 varer

Kom ind i en verden med Hunkemöller

Det hele startede dengang, hvor korsetter og ægte mormor-looks var sagen til at få figuren på plads. Dengang var der ikke så mange muligheder indenfor undertøjsgenren modsat i dag, hvor Hunkemöller beviser, hvor alsidig og personlig lingeri kan være. Fra dengang i 1886 og frem til i dag er lingeri-moden gået fra at være noget konservativt og praktisk til at være noget, man kombinerer og udvælger på samme måde som tøj, sko og accessories. Det skyldes i høj grad dette hollandske mærke, som hele tiden søger mod nye ideer og looks, der får dit undertøj til at se nyt og inspirerende ud hver gang. Med Hunkemöller får du nemlig linet hele paletten af tidens hotteste lingeri-trends op, så du kan trække i det sidste nye look allerede fra morgenstunden af.

Hunkemöller fornyer og overrasker med spændende lingeri

I dag understreger vores undertøj mange forskellige stemninger og formål. Det er både sports-toppe, der holder barmen på plads, samt veldækkende trusser med masser af fleksibilitet. Derudover er det masser af hverdags-looks i bløde og velkonstruerede materialer, der sørger for komfort og behagelige timer til alle mulige ting. Samtidig lysner Hunkemöller naturligvis også op på den lidt mere udfordrende måde med masser af blonder, forførende udskæringer, hotte farver og smukke silhuetter. 130 års erfaring og beskæftigelse med den kvindelige krop fornægter sig ikke, og derfor er Hunkemöller altid det sikre valg, når du er på jagt efter komfort, kvalitet og design i en skøn forening. Mærket har så megen udstråling og aura omkring sig, at man bliver lingeri-forelsket ved første øjekast.

En blød pakke, der vækker glæde. Det er der garanti for, hvis du overrasker en kvinde med noget lækkert undertøj fra Hunkemöller. Mærket er også garant for strømper, badetøj og nattøj, så der er styr på alle de obligatoriske items. Det hele bygges op omkring klassiske staturer og originale grundrids, der i bund og grund er lig med slidstærkt og professionelt håndværk. Derudover tilføjes der en masse spændende facetter og details, som forskønner undertøjet, og dermed klæder dig på med det inderste lag tøj fyldt med selvtillid. Det helt rette sæt undertøj kan gøre en stor forskel på din indre glød, for farver, former og velvære smitter af på hele dine attitude. Derfor er Hunkemöller også et populært mærke her på Zalando.