Populære filtre
57 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Skal dit skoskab have selskab af noget af det mest sublime indenfor skomode? Giuseppe Zanotti er kendt for smarte sneakers, der er meget mere end det. Her finder du sko, der er noget ud over det sædvanlige, og giver andre sneakers baghjul.

Stilen er ekstravagant og fyldt med kvalitet. Lad dig forføre af de mange modeller, der gemmer sig her på siden. De er holdt i det monokromatiske look, der giver dem en klar kant og stil. Find de detaljer, der skal være med til at få dit look til at poppe med et par trainers fra dette sortiment.

Giuseppe Zanotti - sneakers på et helt nyt niveau

Din skohylde er ikke komplet uden et par, der står Giuseppe Zanotti under. Lad dig forføre af det store udvalg, hvor der i den grad ikke er sparet på noget som helst.

Manden bag brandet er tidligere DJ, og man kan tydeligt se på sortimentet, at disse sko er som skabt til at bevæge sig på dansegulvet en lørdag aften. Bliv klar til at hoppe til beatet med at par sorte sneakers med gulddetaljer. Style looket med et par slim fit jeans og en lækker T-shirt.

Giuseppe Zanotti tilbyder dig sko i mange forskellige farver og mønstre, og nogle med nitter og frynser, men alle med det smarte miks af lynlås og snørebånd. Glinsende sølvdetaljer eller guldelementer – det er helt op til dig.

Denne designer giver dig kun de bedste materialer og vildeste looks – tag selv et kig! På Zalando.dk finder du et stort udvalg af sko, der er lidt ud over det sædvanlige. Gå på jagt i de store udvalg, der byder dig på sneakers, støvler, sandaler og meget, meget mere.