Katalog

Populære filtre
39 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Blundstone er SÅ meget mere end bare sko

Hos Blundstone ved man virkelig, hvad der skal til, når der skal fremstilles sko – for det har de gjort siden 1870. Lige meget om du har brug for støvler til arbejde eller hverdag, er der noget for dig. Skoene er producerede med henblik på at være funktionelle, holdbare og behagelige. Det er meget mere end bare et par sko på dine fødder!

Innovation og funktionalitet med ergonomi for øje

Kendetegnet ved Blundstone er, at de er uovertrufne i deres udvikling af sko. Her sammensmeltes kombinationen af ergonomi med moderigtige designs. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med hverken udseende, pasform eller funktionalitet, når du vælger sko.

Ved hjælp af nye og innovative teknologier fremstiller man ergonomiske støvler, som følger tidens trends. Det vil sige, at der er indarbejdet en sålkonstruktion, som reducerer problemer i underkroppen. Du er således sikret en overlegen stødabsorbering og komfort i én og samme støvle.

Alle sko og støvler er forsynet med Shock Protection System, en teknologi, der er kendt fra løbesko. Den høje kvalitet kommer fra anvendelsen af læder fra førende garverier, hvilket sikrer eminent beskyttelse mod vind og vejr. Det er sko, der holder i mange år frem.

Robuste og holdbarhed — et distinktivt og naturligt look 

Fodtøjet har vundet indpas hos både mænd, kvinder og børn, der ikke ønsker en begrænsning i forhold til, hvad skoene kan bruges til og samtidig har fokus på, at deres fødder skal have det godt. De slidstærke sko og støvler er designet til ikke kun at reflektere, hvor de kommer fra, men også at udstråle det. I skoene er der nemlig inkorporeret et naturligt udseende og et karakteristisk look, der afspejler den skønhed og råhed, der kedetegner den tasmanske natur.

Vi giver Blundstone ret i, at de laver de mest holdbare og komfortable støvler nogensinde. Mens de har udviklet deres styles, designs og anvendelse af nye teknologier gennem årene, har de aldrig mistet kvaliteten. Fodtøjets udseende er lige så ikonisk, som det altid har været – og det elsker vi! Uanset hvor du er henne, og hvad du laver, ser du godt ud for hvert skridt, du tager.

Bekymr dig ikke kun om dine fødder, men også om miljøet

Hvis bæredygtighed er vigtigt for dig, er fodtøj herfra et oplagt valg. Her er dedikationen til forholdet mellem omtanke for miljøet og dine fødder større end noget andet. Produktionen af sko og støvler udvikles konstant, og Blundstone går meget op i hele tiden at være på forkant med, hvordan fodtøjet kan forbedres. Der gås dog ikke kun op i støvlernes udvikling, der er ligeledes fokus på at passe på miljøet i form af en bæredygtig produktion.

Blundstone er ISO-certificeret og har indført flere miljøvenlige tiltag i deres produktionsmetoder. Dette ses ved, at bæredygtige initiativer som mindre udslip af kemikalier og fossile brændstoffer er inkorporerede i produktionsmetoderne.

Gå ikke på kompromis med velvære

Uanset om du er på vandretur i vildmarken, eller om du er på vej til kontoret, kan du finde fodtøj, der passer. Det moderne design er pakket elegant ind i elementer af sikkerhed, så de også kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Forkæl dine fødder med et par sko fra Blundstone, så er du velforberedt på det fleste situationer. Selvom både sko og støvler er velegnede som arbejds- og vandresko, er de samtidig chikke og trendy som hverdagssko. De kan nemt parres med et par jeans, en kjole eller en lækker sweater. Der er ingen begrænsninger for, hvordan fodtøjet kan matches med et outfit. Prøv selv, og slip kreativiteten løs!