Katalog

403 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Ewers tilbyder blandt andet bæredygtig mode til børn lavet på økologiske tekstiler, som dit barn vil takke dig for. Deres sortiment består af diverse strømper til småfolket. Og strømper behøver ikke at være kedelige og sorte. Brandet har en god balance imellem det børnevenlig udtryk med farver og dyremotiver, og det moderigtige med neutrale, behagelige farver som passer til det meste.

Sjov og ballade med Ewers

Ewers er et sjovt og energifyldt brand, og det kommer til udtryk i deres mange skønne items. Nu kan dit barns personlighed også skinne igennem ved at integrere brandets items i din datters eller søns garderobe. Brandet er ikke bange for at bruge farver og prints, og kombinere dette i deres produkter. De bruger tryk og farver, som børn let kan relatere til og som gør dem glade. Der er intet, som når de små er glade og i godt humør. Som forældre kender man til problemet med tøjstykker der forsvinder på mystisk vis. Derfor har brandet lækre 6-pakker, så I altid har matchende sokker liggende klar i tøjskuffen.

Ewers varmer de små fusser

Til de kolde fødder tilbyder Ewers super lækre og bløde uldsokker, som nemt holder de små fødder varme. Skal de små have mere varme, kan du passende vælge et par af deres lækre strømpebukser. Disse er oplagte at bruge på skiferien eller i de kolde måneder når skolen eller børnehaven skal på tur. Frisk børneværelsets tøjskuffe og ikke mindst den til tider travle hverdag op med sjove og farverige strømper, som dit barn vil elsker at hoppe i hver eneste dag. Shop lækre sokker og strømpebukser til både de helt små og de større børn her blandt Ewers varer på Zalando.dk.

Inspiration