Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
Mønster
Flere størrelser
190 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Freya giver dig unik lingeri helt ned til en K-skål

At gennemse Freya's kollektioner gør én ting helt klart: Det er umuligt at have for meget undertøj! Deres store udvalg, alsidige looks og inkluderende størrelsesvaration gør det simpelthen så svært at vælge bare et enkelt sæt. Med moderigtige designs, en bred variation af fits og former, samt en smuk pallette af underskønne farvekombinationer er der noget for alle kvinder, som ikke vil gå på kompromis med hverken stil eller komfort.

Det skal være nemt og sjovt at finde den perfekte BH, især for kvinder med større barm. Det vil Freya gerne gøre op med. Større størrelser kommer ofte med bredere og paddede skulderstropper, så brysternes tyngde ikke gør, at skulderstropperne niver og irriterer. Ekstra sidestøtte og flade bøjler giver uovertruffen komfort for alle bryststørrelser.

Freya har skabt flere kollektioner af alt fra dynamiske og bløde sports-BH'er til de mere pikante lingerisæt med tilhørende hofteholder og strømper. Om du er på jagt efter komfortable basics til hverdagsbrug, frække blonder eller modige printes, så har Freya undertøjet til lejligheden. Det perfekte fit for en alsidig og til tider uforudsige livsstil med lingeri, som understøtter din krops unikke bevægelser og behov.

Lingerikollektioner med dig og din krop i fokus

Freyas udvalg er så stort, at det kan blive din absolutte go-to, hver gang du leder efter nyt lingeri. Til de voksende graviditetsbryster har Freya skabt amme-BH'er, som støtter alle de rigtige steder og har praktiske og tilgængelige lukninger.

Brandet er skabt af Wacoal Sweden, som er kendte for mange ting, såsom deres stil, brede udvalg og inkluderende kollektioner. Men mest af alt er de kendte for deres kompromisløse testning og markedsundersøgelser. Deres undersøgelser viste, at kvinder med større BH-størrelser gerne ville have ekstra støtte, de ville have farver, og så ville de have moderigtigt undertøj, som får dem til at føle sig som den bedste version af dem selv. De lyttede så og skabte Freya Lingeri, der i sandhed er eksperter i BH'er til kvinder, som er på udkig efter en større BH.

Freya tilbydes i størrelser fra C- til K-skål. Du kan trygt browse alle deres kollektioner, da de alle sammen er skabt til dig, som ønsker ekstra support til brysterne.

Smukke silhuetter og komfortable teknologier

Sports-BH'er fra Freya er udstyret med flade bøjler og til ekstra støtte under brystet, ekstra for i stropperne og smarte spacer-skåle, som giver brysterne en flatterende form. Blonde BH'er i både blød, formpresset og fuldskål gør udvalget endnu mere omfattende, og det er nemt at finde en BH, som ikke bare passer til din krop, men også din stil.

Braletter er en favorit blandt mange, og deres Longline-BH'er følger perfekt trop med denne trend. Den bløde skum og de formpressede skåle smyger sig elegant om kroppen.

Kollektionerne er et udtryk for, at ligesom vores kroppe er forskellige, så er vores look og personlige udtryk det også. Vælg den farvepalette, som får dig til at føle dig allerbedst tilpas, og som fremhæver din personlige stil. Den positive forskel vi garanteres både kunne ses og mærkes.