72 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Ivy Copenhagen: en ny generation af jeans

Det er rigtig mange år siden, at arbejdsbukser af denim blev kult som hverdagsbukser. Materialernes grundprodukt er i udgangspunktet stadig det samme, men Ivy Copenhagen tager denimsegmentet til et nyt niveau. Med mange års ophold i Italien ved ejeren, hvad hun snakker om. Der er udviklet og afprøvet jeanskvaliteter i det uendelige, så du er i trygge hænder.

Vil du nøjes med bare at se godt ud i dine jeans? Det kan godt gøres endnu bedre. Det danske mærke - med Henriette Pieszak ved roret – får dig til at se fantastisk ud i kvalitetsmaterialer samt kropsnære snit, der fremhæver din figur. Der er dømt udtryk, så det batter, med ægte Københavner-attitude.

Den danske hovedstad danner ramme om en stor del af inspirationen. Men Ivy Copenhagen vil mere end det. Ambitionerne er store, og du kan blive en del af succeshistorien. Der kigges også i internationalt regi. Så væbn dig med et globalt image med dine bukser som udgangspunkt.

Ægte drømmejeans til kropsforskønnelse

Frihed og eventyr. Segmentet fra det danske mærke er altid i kikkerten. Det er en ungdommelig generation af livsnydere, som navigerer perfekt via sociale medier. Influencere, bloggere og andre inspirerende kvinder deler yndlingssnapshots af deres velskårede jeans. Den internationale platform er skabt, så du har et fast ståsted.

Italien med deres stolte denimtraditioner og ypperste håndværk og Danmark med en minimalistisk tilgang til mode. Ivy Copenhagen fanger tendenserne til punkt og prikke og går ikke på kompromis med de klassiske ting, der altid virker. Men samtidig kigges der også mod nye farveblandinger og snit.

Nordisk med et tvist. Det københavnske mærke har formlen på dit yndlingsbukselook. Udtryk den stil, du er i humør til. Der er skinny jeans for et rocket modellook med tydelige stænger, eller måske regular fit med et tilbageblik i tiden, eller flare med trompetformer, der er perfekt flowerpower. Brug dine jeans til den periodestil, du vil opnå.

Individuelle looks ad libitum

Individualitet ligger i detaljerne, og Ivy Copenhagen trykker på de helt rigtige knapper under designprocessen. Stumpede og flossede kanter ved anklerne, et indbygget denimbælte, lynlåslommer eller sideslidser. Dine jeans er lige til den røde løber med kant og internationale elementer. Match dem til stiletter såvel som til sneakers. Alsidigheden er i hus med de lækre jeans, der kan skabe mange udtryk.

Et par unikke premium-jeans sidder bare bedre. Bløde bagsider og en komfortabel pasform fra hofter og hele vejen ned til anklerne giver dig lyst til at gå i denim hver dag, og Ivy Copenhagen gør det muligt. Den høje kvalitet får dig behageligt rundt til alle dine aftaler. Til interview med et boligmagasin, en filmpremiere eller til en cafédate med bedsteveninden.

Jeans er basisproduktet fra Ivy Copenhagen. Der står dog mere end denim på menuen. Alt sammen er i samme boldgade i en kombination af rå og feminin. Miniskirts, skindbukser, chinos, jakker og jumpsuits er blot nogle af de items, som også har opnået stor popularitet. Dermed er du dækket ind til både arbejde, fritid og fester med en stil, der fører en klar rød linje i din garderobe.