Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Køn
Alder
Pris
Materiale
65 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Du har kunne købe uldhuer i smart design til dine børn siden 2003 fra det danske tøjmærke Huttelihut. Det danske brand lagde ud med allergivenlige huer til små sjæle. I dag byder de årlige kollektioner på lækkert, varmt tøj til børn og voksne i alle aldre. Huerne tilbydes i en unik pasform og fås både ensfarvet eller med striber.

Huttelihut elefanthuer til de kolde tider

De populære børnehuer blev hurtigt så eftertragtet, at der opstod et behov for voksenhuer, som kom på gaden i 2010. Huefirmaet sørger for, at både store og små kan stå imod kulden i de kolde vintertider. Udvalget byder på alt fra cool beanies til huer med puf-bobler eller nuttede dyreøre. Udvalget omfatter også varme, åndbare og vandafvisende elefanthuer af uld med bomuldsfor, som sidder lækkert på hovedet. Dermed kan lille Anton eller Mette sagtens hoppe rundt i kulden uden at fryser sine små øre eller få røde kinder.

Klæd dit barn varmt på med kvalitet

Der er meget mere end huer i kollektionerne, da tøjfirmaet fra Viby også holder halsen varm. Huttelihut har blandt andet et udvalg af tophuer og halstørklæder, som består af dansk merinould og lambswool. Alt produceres i Danmark, hvilket også kan ses på det cool, minimalistiske og funktionelle design, som mange nordboere elsker. Du kan også få fingrende i håndstrikkede sweaters og ponchoer i den fineste alpacauld fra fair trade-produktion i Bolivia. Der er nok at vælge i mellem. De forældre, der har børn, som har svært ved at sidde stille, vælger ofte huer enten med spænder eller snore for enden, så huen ikke flyver væk, når der er leg på agendaen.