Katalog

41 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Frugi er børnetøj med de fineste farver, prints og mønstre, som er lavet i en lækker, økologisk og bæredygtig kvalitet. Deres designs er fyldt med en kreativitet og fantasi, som kan vække begejstring hos små piger som drenge. Fyld garderoben med humørfyldt tøj, der er produceret med omtanke.

Bæredygtig mode til børn

Bæredygtigt tøj behøver ikke være kedeligt i designet. Det beviser Frugi med deres kollektion af børnetøj. De fine trøjer til både drenge og piger mikser flotte farver, prikker og striber med prints af dyr og hverdagsmotiver som biler, traktorer og blomster. Det er kun fantasien, der sætter grænser. De spændende designs er perfekte til både hverdag og fest, og kan sprede glæde alle vegne med de søde dyremotiver. Din lille pige vil stråle i Frugis mørkeblå nederdel med små ræve-prints på. Lige sådan er der masser af eksempler på sjove prints, som vil klæde din søn – se bare pingvinen, løven eller de mange bil-prints.

Sjove designs med fine detaljer fra Frugi

Blandt sortimentet her på Zalando.dk finder du både bodystockings til de helt små og smarte sweatshirts. Ligeledes er der tøj til indendørs og udendørs leg i både solskin og regn. Kollektionen hos Frugi har en bred vifte af kort- og langærmede T-shirts, cardigans og sweatshirts, bukser, strømper og nederdele, som alle sammen mere eller mindre kan mikses og matches på kryds og tværs. Frugis designs sætter kulør på tilværelsen og pynter på de grå dage, det danske vejr byder på. De klassiske farver kan nemt styles med de andre tøjdele, I har i jeres eksisterende garderobe eller med andre dele af Frugis børnetøjs kollektion.

Inspiration