Sko, tøj og accessories fra Camelbak

Mærke
Pris
1 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Væske er liv, og noget vi alle har behov for. Med Camelbak får du lækkert udstyr, der er perfekt designet til at medbringe vand eller anden drikkelse, når du er på farten. Hvad enten du mangler termokoppen til kaffen, vanddunken til hverdagen eller til cykelturen tværs over landet, så har mærket den rette løsning for dig.

Funktionalitet og design i ét

Camelbak er skabt af cykelrytter og paramediciner Michael Eidson, der under et cykelløb i vanskeligt terræn og ekstreme temperaturer fandt på at fylde en droppose med drikkevand. Dermed kunne han have vand med i rygsækken og samtidig drikke gennem slangen. Den lille idé blev starten, og siden har firmaet leveret flasker, dunke og systemer til at holde væskebalancen i orden hos utallige udøvere af krævende sportsgrene på højt og lavt plan. Du behøver nu ikke skulle løbe maraton gennem en ørken for at få glæde af et af demange produkter – som vanddunk til tumblingen, i tasken til og fra arbejde eller termokop til kaffen i toget. Produkterne er af høj kvalitet, har lang holdbarhed og lækkert design.

Camelbak holder dig hydreret i stil

Der findes vidt forskellige række af produkter, der alle har deres egen særprægede funktionalitet, og som er udviklet til et bestemt formål. Nogle er designet til at holde din væske kølig i så lang tid som mulig. Nogle skal passe til de klassiske holdere på cyklen. Andre igen skal kunne sidde i en karabinhage i bæltet, mens du bestiger et bjerg, og i nogle tilfælde skal de kunne tilgås med én hånd, mens du dingler ud over kanten.

Inspiration