85 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Udstyr din skohylde med de seneste modeller fra Candice Cooper. Her får du et unikt indblik i, hvordan sneakersmode også kan se ud. Dette brand designer til den kræsne sko-fashionista, der ikke går på kompromis med, hvad der kommer på fødderne.

Metallisk kvalitet – det er hvad, der kan betegne dette udvalg. De formår at skabe en stærk signaturstil med skinnende materialer, der løfter de gængse sneakers op på det næste niveau. Lad dig forføre af eksklusive detaljer og et mod, der skinner igennem alle deres modeller. Her er det kun det bedste, der er plads til.

Form et unikt look med Candice Cooper

Det er den ene luksuriøse overraskelse efter den anden, som Candice Cooper byder dig på her i udvalget. Hvis du er på udkig efter mere end bare et par sko, er dette udvalg det oplagte sted at begynde.

Hop i et par af de stilede basket sko, der med sit høje skaft vil give dig en urban attitude. Vælg et par i metallisk guld, der virkelig vil poppe sammen med et par skinny jeans og en cool læderjakke.

Til de hurtige dage, er der ikke noget bedre end at stikke fødderne i et par hvide Candice Cooper, der måske ikke påberåber sig så meget opmærksomhed, men kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Nu er det op til dig at finde dine favoritter i det cool og gennemførte udvalg.

På Zalando.dk har vi et stort udvalg af sneakers i alle afskygninger. Lad dig inspirere til et luksuriøst look med en tilbagelænet attitude. Prop et par af disse sneakers ned i din kurv, og oplev, hvordan luksuriøs sneakersmode føles.