Katalog

Populære filtre
287 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Envii fylder din garderobe med statement pieces

Hvem siger, at hele dit look ikke kan være et stort statement til modens mest nutidige tendenser? Med Envii har du fingrene i et brand, der giver dig friheden til at være dig selv. Alle modeelskende fahionistas behøver ikke lede længere end dette skandinaviske brand.

Envii brænder for den nordiske silhuet, den alsidige farvepalette og basis-items med en feminin og kvalitetsbevidst kant lige fra deres veldesignede t-shirts til deres moderne jakker og feminine kjoler. Hvert eneste design fra dette brand er en hyldest til de feminine detaljer.

Hvis du ønsker at fremhæve kurver og give dine yndlingsjeans en blød kant, kan du svøbe dig ind i de velkendte slå-om-bluser fra Envii. Brandet formår gang på gang at tage denne klassiske pasform og give den en moderne kant.

Det er ikke længere kedeligt at være praktisk

Enhver garderobe har brug for basis-items, der binder statement pieces sammen. Hos Envii finder du det hele. Deres ultrabløde basis-trøjer og t-shirts kommer i et bredt udvalg af klassiske farver og indgår nemt i en garderobe med forkærlighed for kvalitet og subtile detaljer.

Kombinér dem med deres iøjnefaldende jakker, moderne mini-skirts eller løse blazers for et gennemført minimalistisk og feminint look.

Hos Zalando har vi længe været forelskede i brandets evne til at mikse sporty casual med ungdommelige vibes og moderigtige detaljer. De skaber tøj til dig, som elsker at lege med din individuelle stil og brænder for modens nyeste tendenser.

Envii designer til alle livets begivenheder

Til sommerens mange begivenheder kan du nemt slippe af sted med én enkelt kjole, når du shopper hos Envii. Deres kjoler er tidløse og feminine, hvorfor de nemt kan dresses op og ned med både stiletter og sneakers. Sæt kjolerne sammen med en af brandets veldesignede blazers for et androgynt og moderne look.

Envii er mestre i at designe med en afdæmpet pastel-palette. Selv når de designer til vinter-sæsonen, kan du tage en smule af forårets lethed med dig ind i de mørkere måneder. Når vinteren kommer snigende, vil du elske at smyge dig ind i brandets pullovers, der kommer i både bomuld og strik. Dette klassiske item kommer med subtile designdetaljer, der oser af skandinavisk kvalitet og modebevidsthed.

Til de helt store anledninger kan du også se mod Envii. Mange af deres kollektioner kommer med et hot take på klassikere som 'The Little Black Dress' og den lange jerseykjole. Sæt dem sammen med dine yndlingssmykker og garderobens højeste hæle for et look, ingen kan overse.