Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
220 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Et tøjmærke der giver dig friheden til at være dig selv – så er svaret Envii, der fodrer modehungrende fashionistas med statement pieces. Mærket holder af skandinaviske grunddesigns, som tilsættes unikke former og effekter, der bringer personlighed ind over et look. Det er sportiness tilsat noget drenget og casual, som passer perfekt til de i forvejen ungdommelige vibes.

Envii gør tingene på deres egen måde

Det offentlige rum og de sociale medier erperfekte steder at spotte populariteten fra Envii. Modebloggere og trendy girls poserer nemlig selvsikkert og unikt i disse opsigtsvækkende items. Her pakker man skønhedssalonlooket væk og siger velkommen til mere trashede looks på den positive og fede måde. Her må håret gerne sidde tilfældigt og makeuppen bestemmer du selv, for tøjet er så udtryksfuldt, at dit outfit er personligt sat blot ved kollektionernes tilstedeværelse. Det er tøj til piger i midten af tyverne, som elsker sociale anledninger og byliv, hvor den individuelle stil for alvor brænder igennem.

Fyld garderoben med statements!

Man ser hende til festivaler, på caféen i storbyen, i auditoriet, til modeshows – ja, en Envii-pige suger til sig, for alle de sociale begivenheder er med til at forme en personlighed. Og hvad er så bedre end at kunne troppe op i et drilsk og højaktuelt look, som blander androgyne tendenser med sport, streetwear samt et intellektuelt tvist. Kollektionerne er nemlig et modspil til tidens helt kommercielle stilarter, og dermed kan du pryde din figur med sjove, finurlige og helt personlige items. Det er fest og fritid kombineret med humor og nytænkning, som gør livet mere indholdsrigt.

Inspiration