Bare navnet Farm Rio vækker eksotiske billeder

De eksotiske billeder er ikke helt forkerte, Farm Rio udspringer af en gruppe kreative fra Rio de Janeiro i Brasilien. De mener at tøjet og brandet er baseret på gode energier og smukke frekvenser. De tror på at solens stråler oplyser sjælen, og dette afspejler sig i høj grad i deres designs.

Designerne holder af alle farver og former, som naturen bringer vores øjne. De tror på lokal kultur og forsøger at holde den i live. De tror på detaljer og kvalitet og på at man kan gøre en forskel. Ja, der er næsten noget spirituelt over det hele. Deres design har også et helt særligt udtryk, som er tydeligt sydamerikansk og hvor lys og farver, og en fornemmelse af frihed og friskhed, tydeligt gør sig gældende og kommer til udtryk.

Kickstart dagen med Farm Rio tøj

Med Farm Rio i garderobeskabet er det svært ikke trække på smilebåndet, ja måske blive smittet af den varme og lette energi designernes produkter udstråler. Man fornemmer næsten Amazonas fugtige varme og den smitter.

Her er tøj som tør være anderledes, som tør sætte farver og mønstre i højsædet. De kan være perfekte til at udtrykke din stil, og til at smitte dine omgivelser med farve og glæde, som man måske ikke ofte oplever det.

Samtidigt er her også lidt mere nedtonede ting som du kan kombinere med det meste, men størstedelen er tøj, hvor du vil vække opmærksomhed når du træder ind ad døren.

Med bæredygtighed i tankerne

Naturligvis har Farm Rio også tænkt på bæredygtighed i en række produkter. Det ligger ligesom i hele fundamentet og sjælen af brandet fra starten.

Her er produkter som er fremstillet af genbrugte materialer, som for eksempel kunne være indsamlet affald fra verdenshavene. Dermed får vi mindre forurening, samtidigt som der benyttes færre resurser på at udvinde og producere nye råvarer fra bunden af. Naturligvis er her også produkter hvor råvarerne er fremstillet med ekstra omtanke omkring skovbrug, således at man skåner uerstattelig regnskov og vores fælles miljø mest muligt.