Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Bæredygtighed
Anledning
shipped_by_zalando
520 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Fossil – et slaraffenland for vintageelskere

Intet firma har så elegant som Fossil formået at gøre fortiden levende og aktivt parre den med fremtiden – her og nu. For os, som ikke kun kan lide et 50'er-twist på vores smartwatch, men som også tror på, at der kan afsættes lidt tid til socialt ansvar, er her et brand for nutiden. 

Fortid? Fremtid? Det er her, og det er nu

Fossil er én lang succeshistorie. Firmaet blev grundlagt i 1980'erne, da modeuret begyndte at blive en vigtig del af stormagasiners sortiment. De var det første ur-producent, der fangede kundernes opmærksomhed ved at levere produkter i blikæsker med grafisk design inspireret af 50'erne, og de har i dag patent på en række innovative teknologier, der blander den analoge og digitale verden sammen på nye måder. 

Firmaet har videreudviklet deres ekspertise til nu også at omfatte en lang række accessories såsom smykker, solbriller, punge og tasker – alle med firmaets kendetegn: Det kan godt være, at fars lædertegnebog kunne have tilhørt en Concorde-pilot fra 60'erne, men du kan være sikker på, at der RIFD-beskyttelse bag det dyrevelfærdscertificerede læder.

Kun en dinosaur skal vælge mellem digital og analog

Har du overvejet et smartwatch, men er ikke sikker på, om du gider at have en smartphone, der bipper og blinker, mens du sidder i møde eller bare nyder en intim samtale på en café viklet om håndleddet? Du ved, den der jeg-er-med-i-en-kikset-Sci-Fi-film-fornemmelse, som overdrevet teknologibrug kan give?  

Bare rolig! Fossil er førende indenfor det, man kalder hybrid-ure. Disse ure indlejrer alle fordelene ved smartwatches i en designpakke, der til forveksling ligner et traditionelt analogt armbåndsur. Og vi taler ikke bare om diskrete beskeder fra din smartphone. Der er også skridttæller og søvnmonitor indlejret – alt sammen i et ur, der ser ud som om, det er købt i en smykkeforretning. Smart og stilfuldt på én og samme tid.

Bæredygtighed og ungdom – design for the future

Hvis bæredygtighed og socialt ansvar er vigtigt for dig, er firmaet også førerende indenfor det felt. De tænker genbrug ind i selve designprocessen og er altid på jagt efter bedre materialer og fremstillingsprocesser. Alt sammen fordi de er dedikerede til FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.

Samtidig arbejder deres fond, Fossil Foundation, på at give unge i mindre udviklede områder nye muligheder ved at give dem adgang til uddannelse, ressourcer og mentoring. Fra indhold til indpakning, fra tech til design, fra maskine til menneske: Fremtiden er Fossil.