Populære filtre
6.228 varer
nuggert
nuggert
4 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Individualitet med adidas Performance

adidas er et af verdens største firmaer indenfor sportstøj og -udstyr, så her kan du vælge at sammensætte helt din egen stil, eller vælg tøj fra din favorit-sportsstjerne eller den dragt i nu bruger i din idrætsklub. Her er masser at vælge mellem.

Det er nærmest ligegyldigt, hvilken sport du dyrker, så kan du finde tøj til den indenfor adidas Performance, ligesom hele familien kan blive klædt på, fra børn til voksne, med de velkendte 3-Stripes, som kendetegner adidas.

Er det godt nok til nogle af verdens dyreste par fødder, så er fodboldstøvlerne her absolut også helt okay til dig også. Det er i hvert fald fodboldstøvler fra dette brand, der er at finde på nogle af verdens bedste fodboldspillere, ligesom løbeskoene også er blandt de foretrukne hos verdens bedste løbere.

Du kan finde det hele her, fra sokker til tasker

Ikke bare noget af det fedeste tøj, men også noget af det bedste udstyr finder du her hos Zalando. Det kan være tasker, fodbolde, håndklæder og drikkeflasker. Alt sammen i adidas vante, høje kvalitet og velkendte design. Her får du tøj og udrustning med det rigtige design og med fantastisk slidstyrke, så de kan holde til de strabadser, de er skabt til.

Går du efter bæredygtighed, så er det også et område adidas har stor fokus på, ved blandt andet at benytte økologisk og bæredygtigt fremstillet bomuld i flere og flere produkter, ligesom genanvendte materialer også i stigende grad finder anvendelse i produkterne. Man deltager blandt andet i indsamling af plast fra havene, som genanvendes i tøj og fodtøj.

Trods dette er sportstøj, så kan det sagtens bruges som fritidstøj eller som loungewear til den smarte med afslappede stil, kombineret med andre brands og andet tøj, som for eksempel en T-shirt under en blazer til et lidt afslappet look.

Den nyeste teknologi til dig

Som et af de store brands indenfor sportstøj og -udstyr, så er adidas også helt i front med udviklingen af nye teknologier. Dette er naturligvis noget du kan nyde godt af, med bedre åndbare produkter, bedre ventilation i en varm jakke eller fantastisk støtte og affjedring i dine sko.

adidas Performance omfatter nogle af de absolut bedste produkter fra adidas, så dermed finder du det bedste af det bedste, i denne afdeling, uanset om fodbold er noget du ser hjemme på sofaen, eller noget du dyrker med vennerne i den lokale idrætspark.

Delene her kan du frit mikse og matche, som du selv vil. Men vil du bruge dem til træning eller sport, så er nogle ting helt specielt udviklet til et bestemt anvendelsesområde, som du bør bruge det til, hvis du vil have det absolut bedste. Det kan være ting som særlig ventilation eller en særlig type støtte. Men en træningsdragt kan naturligvis stadig bruges til andet, end det den lige er udviklet til.