Populære filtre
6.580 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Med adidas Performance bydes alle performere op til dans, og alle mulige andre sportsgrene, hvor man sveder, nyder pulsen stige og får den optimale træningsoplevelse i et mærke skabt til udholdende aktiviteter. Dermed mærkes komforten samt de innovative materialer direkte på kroppen, så din træning kan optimeres yderligere.

Toptrimmede looks til din yndlingssport med dit yndlingsmærke

Vi kender det alle – fornemmelsen af træthed i kroppen og kalorierne, der forbrændes. Det er en livsbekræftende fornemmelse, som bliver endnu tydeligere mærkbar i det rette outfit, som naturligvis findes i kollektionerne fra adidas Performance. Svømning, løb, boksning eller yoga. You name it. Med dette førende sportsmærke er der plads til sportsgrene i alle mulige intensiteter – til vands, til lands eller i luften. Fart over feltet eller rolig udstrækning: Performance-linjen er god til det hele.

Lad adidas Performance give dig kamp til stregen

I sportens verden handler det blandt om at presse sig selv, for det er i disse momenter, at den personlige udvikling finder sted. Det sker naturligvis bedst i et outfit fra adidas Performance, hvad enten det er enkelte items eller komplette looks. Når du har mærket tekstilernes fabelagtige kvalitet og åndbarhed, så er det også tid til at bruge designstilen i fritiden, for adidas er nemlig også lig med streetsmart og dynamisk sportsmode til hverdagsbrug. Fodtøj, tilbehør og tøj sprudler af energiske farver kombineret med det velkendte logo, som sætter en tyk streg under dit ambitionsniveau, når der skal trænes frem mod nye personlige mål.

Inspiration

Træningen starter med tøjet

Elsker du at presse dig selv i enhver træningssituation eller kamp, og har din krop det også bedst i åndbare beklædningsgenstande, der sikrer komfort, når du er aktiv? Så vælg nogle produkter fra adidas Performance. Her får du nemlig topprofessionel tysk kvalitet, som man kan forlade sig på til alle typer af sportsgrene. Hovedmærket blev startet tilbage i 1949, men undervejs er der blevet plads til flere undermærker, som også fungerer som kreativ legeplads for firmaets dygtige og innovative designere. Normalt er adidas netop kendt for sportstøj, udstyr og fodtøj, og med kollektionerne fra adidas Performance får du en speciallinje, der gør din træningsoplevelse til noget stort og unikt. Det er nemlig produkter, der klæder dig på, så du kan træne løs med største udbytte i velsiddende outfits, sko i perfekt pasform og tekniske designs samt tilbehør, der fuldender dit træningspas.

adidas Performance – så er det tid til træning!

Uanset hvilken speciallinje adidas disker op med, så får du altid professionelt tøj, tilbehør og fodtøj, som også kan bruges i hverdagen. Den altid dynamiske og urbane designstil er nemlig også et sikkert hit rent modemæssigt, så du får både toptunede produkter fra de bedste eksperter og professionelle sportsfolk, men også lækre design-items til fritidsbrug. Derfor kan kollektionerne fra adidas Performance sagtens matches med jeans og træningstøj, hvor især de mange fede sneakers og sportssko er et sikkert hit. Kollektionerne er naturligvis skabt til sportsbrug, hvor masser af tekniske og innovative finesser gør det til en drøm at være aktiv på alle mulige niveauer. Så gør det bedste for din træning og for dit sportslook med nogle produkter fra adidas Performance, som du finder masser af her på Zalando.