Katalog

Populære filtre
brands
Materiale
shipped_by_zalando
1 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Chasin’ laver tøj til den moderne mand, som følger med i tidens trends og ønsker et casual og nutidigt look, som har et strejf af det smarte sporty udtryk. De rene linjer og minimalistiske designs passer perfekt ind i den skandinaviske stil, som virkelig er in lige nu. Her finder du over- og underdele, som nemt kan mikses og matches.

Skandinavisk minimalistisk udtryk i moderne rammer

Det trendy brand hører hjemme i Holland og har eksisteret i mere end 25 år. Brandets navn er inspireret af Tashans berømte sang ’Chasin’ a dream’, og bestræber sig på at lave tøj til de nysgerrige individer, som ikke er bange for at krydse grænser, når det gælder deres valg af tøj. Chasin’ siger selv, at deres tøjkollektioner er lavet ud fra en ’no-nonsense attitude of a rock star’. Sortimentet besidder flere forskellige typer af jeans, sweatshirts, overtøj og T-shirts af forskellig art. Tøjet af lavet i lækker kvalitet og med deres kunder in mente, når det gælder anvendelighed. Derfor er tøjet lavet i moderne, jordnære farver, som nemt kan mikses og matches efter behov.

Miks og match for en personlig og sporty stil

De minimalistiske designs taler til dem, der ønsker sig at holde deres udtryk simpelt og ukompliceret. Det lette udtryk går igen i alle Chasin’s designs – også selv om mange af delene har smarte prints eller detaljer. De lækre, langærmede T-shirts er fine i sig selv, men kan også nemt gå under en åben sweatshirt eller over en skjorte, hvis du vil give dit look et mere formelt udtryk. En langærmet T-shirts er ideel sammen med et par jeans og et par smarte sneakers, som tilsammen udgør et trendy og nutidigt look, der kan bæres til alle lejligheder – både til hverdag og fest.

Inspiration