Katalog

Populære filtre
2.617 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Pier One til dit hverdagslook

Pier One er Zalandos eget brand til mænd og kvinder, så vær klar til at tilføje din garderobe et frisk pust med dette afslappede og trendy hverdagsbrand. Uanset om du leder efter et par nye boxershorts, en ny taske eller en fed jakke, så finder du det hos Pier One. Her er tøj til en hyggelig aften i byen, ligesom du finder tøj til en afslappet dag derhjemme. Pier One er først og fremmest enkelt tøj med rene linjer. Det er tøj til din basisgarderobe, som kan bruges til lidt af hvert og sammen med din øvrige tøjsamling. I Pier Ones kollektion finder du for eksempel de uundværlige T-shirts med både lange og korte ærmer, hættetrøjer og sweatshirts sammen med cargobukser og chinos samt en række fede accesories som tørklæder, sko og bælter.

Hverdagstøj til mænd og kvinder

En af de unikke detaljer ved Pier One er brandets linje af unisex-items. Pier One er hverdagstøj, som med sit neutrale look egner sig godt til både mænd og kvinder. Mange af brandets forskellige produkter og styles lanceres derfor som unisex. Hos Zalando finder du for eksempel klassiske hvide T-shirts, som er perfekte under en arbejdsskjorte, som undertrøje eller til et afslappet look på en lun sommerdag. Og det bedste er, at du har mulighed for at vælge enten hvide eller sorte T-shirts med rund hals eller V-neck og købe dem i storkøb. Skal det være lidt sjovere, kan du vælge en oversized T-shirt med prints for eksempel til et par af dine fedeste skinny jeans. Med Pier One har du virkelig mulighed for at mixe og matche med din eksisterende garderobe.

Pier One er stil i god kvalitet

Tøj, som du skal have på til hverdag i skole, derhjemme eller på jobbet, skal sidde godt på kroppen. Det skal være behageligt, også når du skal have det på en hel dag på arbejde. Pier One er ikke kun komfortabelt tøj, det er også lækkert hverdagstøj, der ser godt ud. Det bedste er, at du kan style det på stort set alle måder, fordi det er så enkelt i sit udtryk. En Pier One polo er perfekt både på golfbanen, men også til et fedt look på jobbet sammen med et par chinos. Krydr dit outfit med nogle af de mange accesories, som ankelstøvler, sneakers, skuldertasker eller lækre tørklæder. Med tøj fra Pier One hos Zalando, er mulighederne mange og du kan helt sikkert finde flere styles, der passer til din personlige stil.