Katalog

Populære filtre
26 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Fornem bølgernes brusen samt tidens maritiminspirerede trends direkte i storbyen fra Armor lux, der forbinder havets farver med urbane detaljer. Det er casual attituder med et sporty og luftigt tvist, som både er et hit i hverdagen, men også i kombination med mere formelle items. Så hiv ankeret over bord og nyd din individuelle stil med fransk sans for striber og enkelthed.

Symmetriske linjer fra Armor lux gør sig godt på alle kropstyper

Matroser, livgardere, kaptajner og andet godtfolk er en del af inspirationen hos Armor lux, som netop tager sejlsportens mange genrer og mikser dem med minimalistiske storbyinput. Især mærkets sømandsstriber er blevet en bestseller, da det er en den ultimative overdel til alverdens afslappede looks, hvad enten det er sammen med jeans, træningsbukser, chinos, shorts eller en sporty nederdel. Man er også garant for andre guldkorn i samme boldgade, som eksempelvis uldfrakker med reblukning og lækre træknapper, fleecejakker, sweatshirts, denimnederdele og lignende items.

Bliv hooked på et look med fransk charme!

De klassiske matrosstriber fra Armor lux er ikke blot tidløse og karismatiske – de slanker også! I hvert fald rent visuelt, da horisontale striber får ens figur til at se bedre ud. Samtidig er striber med til at tilføje et elegant og eksklusivt tvist takket være sejlsportsinspirationen, der kombineres med noget uformelt og hypermoderne. Dermed går man aldrig af mode med dette franske mærke i klædeskabet, der kan styles casual eller stilet – alt efter, hvad man kombinerer tøjet med. Fold en stribet bluse ned i en denimnederdel og sving en coat udenover. Eller brug den udenover et par jeans sammen med en bomberjakke for et mere praktisk look – alt er muligt med striber!