Katalog

557 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Man skal være meget og hurtig ude, hvis man vil nyde godt af naturens glæder. En årstid går lynhurtig, og inden bladene er på træerne, så begynder de næsten at falde af igen. Derfor er det ud i det fri og tank ny energi, oplev årstidernes skiften og få masser af skøn motion og frisk luft. Tag din smartphone eller dit SLR med og knips løs af alle de smukke detaljer, der stråler under åben himmel.

Nu skal det hele ikke handle om naturen, men også om hvordan du klæder dig ordentlig på til at opholde dig i den. Man kan nemlig hurtig miste modet, hvis ikke påklædningen er i tip-top stand. Man møder masser af udfordringer i det fri, hvor vejret er den største faktor, som man ikke kan ændre på, men som man kan tilpasse sig med det rette tøj på kroppen.

Icepeak – du kan peake med succes

Som et af de største sports- og outdoormærker på markedet har dette finske foretagende musklerne og maskineriet til at producere kollektioner i lange baner. Derfor ses Icepeak også på bjerge, bakker, i skove og på løjper overalt i verden, hvor det velkendte logo troner på vanlig, høje kvalitetsmæssige standard.

Med et udendørsmærke som dette følger en masse funktionelle og praktiske looks. Derudover har man forlængst indset, at folk også vil have mode for fuld valuta. Det stiller store krav til designerne, som kreerer den ene hybride kollektion efter den anden. Dermed kan du med fordel benytte Icepeak i både byen og naturen.

Har du en skiferie i vente, står den på vandretur, camping, safari, bjergbestigning, telttur, festival, storbyferie eller alt muligt andet, så har du netop brug for et mærke som Icepeak. Her indfries alle dine behov med hensyn til isolering, beskyttelse, pasform samt en masse tekniske finesser, der gør det behageligt at opholde sig udendørs i al slags vejr.

Man behøver blot at nævne skijakker, fleecetrøjer, funktionstrøjer, vandresko, cargobukser, tilbehør samt et hav af andre produkter. Med en forkærlighed til snesportsgrene bliver du klædt på i alle de kolde årstider, men T-shirts, shorts, sandaler og mange andre ting er også en del af sortimentet. Dermed er hele året dækket ind til nye oplevelser i det fri.

Icepeak – sportstøj til fritid og hverdag

Mangler du tøj til din eller et familiemedlems udendørs garderobe finder du mange gode muligheder i sortimentet fra Icepeak. Det kendte brand producerer en masse smart tøj til en aktiv og udendørs livsstil til både børn og voksne. Sortimentet egner sig dog ikke kun til sportsudøvere, men til alle der skal bruge noget godt tøj, som egner sig til de mange forskellige årstider og vejr. F.eks. findes der i deres kollektioner af jakker, modeller til både de kølige og virkeligt kolde tidspunkter på året - i form af softshell jakker og outdoor jakker. Disse jakker kan fås i modeller til både herrer og damer, hvor nogle er figursyede, og andre er mere neutrale i deres design. Der er også forskellige muligheder i udvalget af farver, jakkerne findes i både feminine og maskuline nuancer såvel som i mere neutrale udgaver. Leder du efter en let jakke, som kan holde dig lun på en kølig sommeraften, kan en vest fra Icepeak være et godt valg. Mangler du varmt tøj til skiferien, kan du også finde gode skibukser med en matchende jakke. Du kan få varmt tøj til hele familien i Zalando.dk’s udvalg af jakker med mere fra Icepeak.

Nyd vintervejret og skisæsonen i varmt vintertøj fra Icepeak

Skal du bruge tøj til vinteren eller til skiferien, så finder du en masse smart og funktionelt skitøj fra Icepeak til herrer, damer og børn. De har et kæmpe udvalg i deres kollektioner, der strækker sig fra det farverige til det neutrale. Du kan ikke kun finde jakker i dette sortiment, men hele sæt. Efter du har fundet den jakke, der passer bedst til din stil og dit behov, så kan du i udvalget finde en lang række af skibukser, du kan sammensætte med din nye jakke. Til de yngste kan du få praktiske flyverdragter, som egner sig godt til skiferien eller til at have på, når der skal leges i sne herhjemme. Fordelen ved Zalando.dk’s udvalg af Icepeak er, at du her kan finde tøj til hele familien. Det er alt sammen designet specifikt til sne og koldt vejr og er lavet af kvalitetsmaterialer. Det kan give dig de bedste muligheder for at holde dig varm. Men ud over at du kan finde tøj til sneen, finder du også et godt udvalg af shorts og T-shirts, som er godt til varmt vejr, og med en vest har du lidt ekstra varme på en blæsende eller kølig sommerdag eller aften. Du finder alle disse mange muligheder her på siden, og da vi løbende får nye varer på lager, må du gerne holde øje med siden løbende.