Katalog

134 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Rå skomode blandet med eksklusivitet og personlighed – så har man opskriften på skokollektionerne fra Bronx. Det er mærket, som aldrig står stille eller dvæler ved fortiden, for der venter nye trends lige om hjørnet, der udsmykker dine fødder med feminin mode, tilsat et tvist af craziness og uforudsigelighed.

Bronx – skomode med sublim udstråling

Mangfoldighed, muligheder og nye input. Hos Bronx har man ramt nerven inden for tidens efterspørgsel efter trends med kant og unikke strejf. Kollektionerne bugner nemlig med fodtøj til alle anledninger, hvad enten kalenderen er proppet med festaftaler, café-dates, disco-nights, møder og de andre alvorlige, formelle, sjove eller sørgelige begivenheder, som hører livet til. Mærket dækker alt med sin brede palet af sko i forskellige former, farver og materialer. Målet er at skille sig ud, og det lykkedes hver gang takket være udvikling og fart over feltet, som matcher til nutidens aktive livsstil, hvor der både er brug for høje hæle, boots, sneakers, sandaler og andre typer af fodtøj.

Skodesigns i et perfekt europæisk miks

Hos Bronx sover man ikke i timen, for her skal livet nydes med yndlingssko som omdrejningspunkt for et personligt look. Det betyder alt fra klassiske helfarver til mere sprudlende nuancer. Men uanset hvad, så er hvert et par sko altid forsynet med en signatur, hvad enten det er perler, frynser, nitter, en sløjfe, spænder eller andre nutidige elementer. Udvalget er som født til de danske årstider, hvor sortimentet kan matches med jeans, nederdele, miniskirt, shorts – ja, med alt godt fra garderoben. Her finder du nemlig skarp hollandsk design med en snert af Londons gader samt luksusmaterialer fra Italien.

Kombinér med