Katalog

381 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Når du planlægger dit næste eventyr, så husk også at give din påklædning en tanke. Brandet giver dig mulighed for at bevæge dig i alt slags vejr. Deres items er udstyret med det bedste materiale, fordi du fortjener det bedste. Kollektionen spænder bredt og byder på alt lige fra jakker til sko og bukser. CMP er et brandet der er kommet for at blive.

CMP – outfits mod vind og vejr

Hvis du er den eventyrlystne type, så er dette noget for dig. Brandet skaber mange items, som er perfekte til alt du foretager dig i naturen. Dette er items, der kan modstå vind og vand, og derfor er du sikret mange timers sjov i skoven. Brandet er uundværligt i den aktive garderobe, og med et sæt på knagerækken er du altid klar på en tur i skoven med hele familien. Her er skidt ingen hindring, da tøjet vil beskytte dig. Vælg en farverig jakke og style med et par sorte overtræksbukser. En fed kontrast som du vil elske hver gang.

Funktionalitet i topklasse

Ikke nok med at brandet tilbyder tøj til kroppen, får du også fodtøj til den lange vandretur eller aktive livsstil. Skosamlingen er skabt med omtanke for dine føder og brandet gør derfor en stor indsats for at skabe den bedste komfort. Der kræves meget af dine fødder til hverdag, og endnu mere i naturen hvor terrænet ikke altid er pålideligt. Derfor har de formået at bringe moden ind i skokollektionerne. Modellerne laves i flotte farver, giver et smil på læben og skyder motivationen helt i top. Vælg dit yndlingsoutfit og tilføj de absolut fedeste sko. Gå på opdagelse ud i det blå med CMP.

Inspiration