Populære filtre

Man kender måske logoet fra alverdens byggepladser, hvor entreprenørmaskiner arbejder løs for fuld kraft. I forlængelse deraf finder man også flere undermærker hos dette californiske mærke, hvor Caterpillar leverer fodtøj i robust og langtidsholdbar kvalitet. Det er moderne skomode inspireret af arbejdsfodtøj.

Sæt et kraftigt aftryk med Caterpillar

Med baggrund i byggebranchen har Caterpillar skabt en række kollektioner, som tager afsæt i de vejrtyper, man møder på en udendørs arbejdsplads. Her er dog ikke tale om arbejdssko, men om urbane designs til hverdagsbrug. Det helt store karakteristika er skoenes såler, som er kraftige og modstandsdygtige. Dermed er der dømt robust fodtøj til alt fra hverdagsture på brosten til vandreture i sand og mudder eller andre typer af underlag. Det er casual looks primært holdt i jordfarver eller klassiske helfarver, som danner en solid bund på et outfit.

Gedigne snøresko fra USA

Den helt store bestseller hos Caterpillar er modellen kaldet colorado, som alle med sikkerhed kender. Her er naturligvis tale om den karrygule snørestøvle, som både har gjort sit indtog lige fra hiphop til catwalk. Der bydes på masser af andre fede boots, som med fordel kan kombineres sammen med et par jeans eller træningsbukser. Derudover finder man også sneakers, der på samme vis er fremstillet med kraftige såler samt overdele i enkle looks. Dermed kommer man fremad som en anden gravemaskine, da diverse underlag forceres med lethed. Her finder du kollektioner med fodtøj, som dækker alle sæsonerne. Dermed er linjen lagt til masser af udendørsaktiviteter hele året rundt.

Inspiration