accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra DAY Birger et Mikkelsen

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
135 varer
  • 1
  • 2

DAY Birger et Mikkelsen

Det er en frihed at kunne klæde sig på, som man har lyst til. Mode er netop en stor del af livet, da den tegner vores personlige stil udadtil. Det giver dig masser af muligheder for at vise, hvem du er, så vi alle får et indblik i din helt egen måde at sammensætte looks på. Med DAY Birger et Mikkelsen er kimen lagt, så du kan stå motiveret og attraktiv op hver eneste morgen med glæden og visheden om, at den står på endnu en dag i de bedste yndlings-items. Det er tøj, sko og tilbehør, der på eklatant vis manifesterer din helt egen smag for mode, hvor eksklusivitet og urbane tendenser mødes. Keld Mikkelsen og Marianne Brandi er parret bag dette danske mærke med et internationalt udsyn. Deres fælles forståelse for mode samt deres individuelle kvaliteter danner rammen om alle de fantastiske kollektioner fra DAY Birger et Mikkelsen. De har sammen været med til at sætte dansk mode på den internationale dagsorden, da enkle basis-silhuetter kombineres med mærkets globale islæt.

En stil, som du og omverdenen elsker

Hvis du vil have muligheden for at skabe en komplet garderobe, så vælg fra kollektionerne med DAY Birger et Mikkelsen. Her er fokus nemlig på alle tidens essentielle items, der fører dig stilsikkert gennem enhver anledning. Det er vamsede striktrøjer, fede jeans, skarpe suits, lækre festkjoler, fine bluser samt kvalitetsovertøj i de helt rette materialer og snit. Dertil kommer mærkets lange række af tilbehør og fodtøj, der naturligvis er i samme topaktuelle stilarter. Derudover kan du supplere op med modehusets tre andre linjer. Så der er nok at vælge imellem hos DAY Birger et Mikkelsen. Hvis man ellers vel at mærke kan vælge! Det er nemlig favorit-items og bestsellers side om side. Så hold mode-tungen lige i munden og begiv dig rundt i alle de forskellige kategorier her på Zalando. Her finder du mode i et urbant og formelt udtryk, hvor et feminint og luksuriøst twist altid gør dit look sofistikeret. Det er ægte must-haves, som inspirerer dig selv og dine omgivelser til endnu mere nutidig mode og god smag.

Med DAY Birger et Mikkelsen får man mod på mere af tidens mode. Det er en forsmag på dansk kvalitetsmode med internationale tendenser. Her finder du alt, hvad et modeinteresseret kvindehjerte drømmer om. Mikkelsens personlige baggrund, rejser og erfaringer spiller en stor rolle i designprocesserne. Hans mangeårige rejser og ophold udenfor landets grænser har rustet ham med et individuelt og globalt syn, der bruges aktivt i udviklingen af kollektionerne. Det er klassiske basis-items i lange baner, men det er også pynt og glitter i form af udskæringer, materialesammensætninger og unikke detaljer. Det hele holdt oppe af premium-materialer samt en kreativ og professionel tilgang til hver eneste proces. Her finder du sikre statements side om side med nytænkende looks og tidløse signaturer. DAY Birger et Mikkelsen er mærket, der får dig til at shine på din egen unikke måde. Oplev hele paletten her på Zalando.