Populære filtre
132 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Et dansk designmærke, der har vakt global opsigt! DAY Birger et Mikkelsen er kontraster forenet på samspillende vis, hvor et lokalt islæt danner grundlag for kollektionernes tilbliven. Tilsæt derudover et visionært og internationalt twist sammen med vintage og moderne samt kunst og gedigent håndværk.

Man genkender altid DAY Birger et Mikkelsen

Man har formået at skabe et brand som ikke lader en fashionistas øjne gå forbi. Det er især de populære Gweneth-tasker, som har gjort mærket populært. Men der bydes på så meget andet. Det gælder lige fra hverdagstøj eller festtøj til fodtøj samt masser af tilbehør. Det er komplette kollektioner til den moderne kvinde, som gerne vil være velklædt hver dag. En moderne designæstetik samt allestedsværende elegance er altid lig med signaturen, som gør det til en drøm at stå op til et lækkert outfit hver morgen.

Effektiv mode med styr på det æstetiske

Der er altid spændende nye tiltag at finde i sortimentet fra DAY Birger et Mikkelsen. Ejernes mangeårige udlandsophold samt direkte kontakt med verdensførende skræddere og tekstiludbydere i premium-klassen gør dette danske mærke interessant. Tøjet føles ikke blot lækkert på kroppen – det sidder også perfekt. Nytænkende snit, former og detaljer gør kollektionerne unikke på den måde, som du og andre kvinder efterspørger individuelle looks. Skindbukser, uldcoats, fine bluser, blondekjoler samt punge, tasker og sko i aktuelle eller tidløse farver er altid at finde i udvalget. Dermed er der lagt op til en personlig og højaktuel styling hver dag – på din egen sofistikerede måde!

Dette er måske noget for dig

DAY Birger et Mikkelsen

Det danske brand har virkeligt forstået at omfavne den skandinaviske lethed, som er kendetegnet for de nordiske kvinders stil. DAY Birger et Mikkelsen elsker de rene nordiske linjer, og det er gennemgående for alle deres kollektioner. Med sans for detaljer og lækre materialer har de fået stor succes både nationalt, men bestemt også internationalt. De har en helt unik sans for at skabe tidløse produkter, inspireret af tidens tendenser og farver. Er du til rene linjer og skarpe nordiske silhuetter, så vil du kunne finde dit nye go-to item hos DAY Birger et Mikkelsen.

Danske DAY Birger et Mikkelsen oser af skandinavisk lethed

Med et internationalt udsyn skaber brandet kollektioner til alle modeelskende kvindehjerter. Fra klassiske basis-items til glimmer og dybe udskæringer. DAY Birger et Mikkelsen elsker kvinden og alle hendes facetter, og det skinner igennem i alle kollektioner. Med de lækreste kvalitetsmaterialer samt modet til at være kreative med de klassiske nordiske silhuetter vil du kunne iføre dig deres skønne kollektioner og få din indre boss lady til at skinne. Vær kreativ og nytænkende eller klassisk og stilren.

Du kan det hele med tøj fra dette lækre brand. Opdater garderoben med enkelte items eller forny hele dit look. Der er masser at vælge imellem, alt sammen skabt til dig som den modebevidste, stilsikre kvinde. Iklæd dig det skarpeste suit eller svøb dig ind i vamsede og bløde sweatre. Find blusen der går perfekt med dine yndlingsjeans, og jakken som samler hele dit ensemble. Alt sammen fra DAY Birger et Mikkelsen. Alt sammen lige her på Zalando.