Populære filtre
207 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

DAY Birger et Mikkelsen

Det danske brand har virkeligt forstået at omfavne den skandinaviske lethed, som er kendetegnet for de nordiske kvinders stil. DAY Birger et Mikkelsen elsker de rene nordiske linjer, og det er gennemgående for alle deres kollektioner. Med sans for detaljer og lækre materialer har de fået stor succes både nationalt, men bestemt også internationalt. De har en helt unik sans for at skabe tidløse produkter, inspireret af tidens tendenser og farver. Er du til rene linjer og skarpe nordiske silhuetter, så vil du kunne finde dit nye go-to item hos DAY Birger et Mikkelsen.

Danske DAY Birger et Mikkelsen oser af skandinavisk lethed

Med et internationalt udsyn skaber brandet kollektioner til alle modeelskende kvindehjerter. Fra klassiske basis-items til glimmer og dybe udskæringer. DAY Birger et Mikkelsen elsker kvinden og alle hendes facetter, og det skinner igennem i alle kollektioner. Med de lækreste kvalitetsmaterialer samt modet til at være kreative med de klassiske nordiske silhuetter vil du kunne iføre dig deres skønne kollektioner og få din indre boss lady til at skinne. Vær kreativ og nytænkende eller klassisk og stilren.

Du kan det hele med tøj fra dette lækre brand. Opdater garderoben med enkelte items eller forny hele dit look. Der er masser at vælge imellem, alt sammen skabt til dig som den modebevidste, stilsikre kvinde. Iklæd dig det skarpeste suit eller svøb dig ind i vamsede og bløde sweatre. Find blusen der går perfekt med dine yndlingsjeans, og jakken som samler hele dit ensemble. Alt sammen fra DAY Birger et Mikkelsen. Alt sammen lige her på Zalando.