Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Sportsgrene
Pris
Materiale
Bæredygtighed
277 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det var på en rejse til den anden ende af verden, nærmere bestemt New Zealand, at Icebreakers grundlægger Jeremy Moon kom på en rigtig god ide. Merinoulden har i mange år været berømt for sin høje kvalitet og eftertragtede udseende, men ingen havde før Jeremy Moon tænkt, at ulden kunne bruges i produktion af lækkert sportsundertøj. Merinoens bløde egenskaber og muligheden for at maskinvaske tøjet, har gjort, at sportsundertøjet fra Under Armour har vist sig som et af de mest kompetente produkter på markedet. Icebreaker laver undertøj til både aktive mænd og kvinder, og udover den karakteristiske merinould, er pasform og design også i fokus. Om du står og mangler et par lange underbukser, en hoodie eller måske åndbar top, så kan du altid kende Icebreaker på den newzealandske uld.

Icebreaker – sportsundertøj af merinould

Icebreaker er med helt fremme, når det kommer til behageligt sportsundertøj af højeste kvalitet. Derfor finder du også et udvalg af det bedste, som Icebreakers produkter kan tilbyde på Zalando.dk. Icebreaker er et opgør med de syntetiske materialer, som det meste sportstøj fremstilles i nu til dags. Vi er ikke i tvivl på Zalando – Icebreakers produkter er din mulighed for at tage en lille bid af New Zealand på, næste gang du skal ud at motionere. Find dit næste sæt sportsundertøj fra Icebreaker på Zalando.dk.

Vores service

Køb online hos Zalando, hvor du handler nemt og bekvemt uden at betale fragt

På Zalando.dk kan du gratis returnere dit køb indenfor 30 dage

Hvis du har spørgsmål, så send os en e-mail eller kontakt os ved brug af kontaktformularen

Hold øje med

Herretøj Sportssokker

Outdoor Tilbehør Damer

Boxershorts

Pajar

Icebreaker – fedt termotøj, der kan det hele

Lad os være helt ærlige: Termotøj kan godt være hundegrimt – så grimt, at man hellere vil fryse end tage det på. Det valg bliver du heldigvis ikke nødt til at tage med Icebreaker. De laver nemlig super fedt termotøj!

Lækkert, varmt & pænt

Uanset om du er på udkig efter et lille supplement til de koldere måneder (og dem har vi da en del af i Danmark), til skiferien, til dine outdoor aktiviteter eller til noget helt andet, kan du altid finde et stilrent og veldesignet look hos Icebreaker.

De har nemlig gjort en dyd ud af at designe termotøj, der rent faktisk ser pænt ud, og som du har lyst til at tage på. Mærket har også et stort udvalg af nøje udvalgte produkter, der virkelig leverer på alle parametre.

Lysten til at skabe lækre og veldesignede produkter til daglig brug ligger dybt på sinde hos Icebreaker. Her kan du altså finde varmt undertøj, bløde trøjer og de klassiske termostrømper – uden at der på nogen måde er gået på kompromis med kvaliteten og ydeevnen. 

Det grønne valg

Ofte er termotøj lavet af syntetiske materialer, fordi det isolerer godt og er billigt at fremstille. Icebreaker har dog taget sine produkter i en helt anden retning: nemlig mod et miljøvenligt valg i merinould.

Selvom det er et van(d)vittigt flot tiltag, så stopper det ikke her. Mærket har nemlig valgt at støtte op om kampen mod plastik i verdenshavene ved at indgå i samarbejdet ”The Vortex Swim”, hvor en utrolig dygtig svømmer svømmer hele vejen fra Hawaii til Californien igennem den store plastiksuppe undervejs. Her får du rig mulighed for at støtte op om et fantastisk og bæredygtigt initiativ hos en virksomhed, der på alle måde sætter miljøet i højsædet. Nu får du muligheden for at skabe en grønnere planet sammen med dem.

Velfærd — for dyr, mennesker og planeten

Som du måske nok kan fornemme, betyder miljøet og dets beboere meget for Icebreaker. Derfor er dyrevelfærd også i højsædet. Al uld til mærkets termotøj kommer fra mindre farme rundt omkring i verden, hvor man er sikker på, at dyrene lever under ordentlige forhold. Faktisk var mærket det første i verden til at tegne langtidskontrakter med fåreavlere, som leverer merinoulden. Hvorfor, spørger du måske. Fordi det er med til at sikre gennemsigtighed omkring hele processen – fra kid til uld – og fårenes levevilkår. Det er nemlig langt fra alle får, der producerer merinould til kommercielt brug, som har et godt liv.

Uanset om du tænker på miljøet, på dyreetik eller begge dele, kan du vide dig sikker, at begge dele er utrolig vigtige for Icebreaker. Her vægtes naturen og dens skønne skabninger nemlig højt, hvilket giver dig et etisk produkt på mere end én måde – og det er da fantastisk.  

Men hvorfor så vælge merinould? For det første lugter det ikke af sved på samme måde som andre materialer. Dette er på grund af uldens særlige egenskaber, der virker afvisende på de bakterier, der skaber svedlugten. Derfor er materialerne særligt velegnede til termoundertøj, der er i tæt kontakt med vores hud hele tiden. For det andet kradser det ikke. Vi bryder os nemlig heller ikke om kradsende uld, og det gør merinould til den perfekte løsning. Det skyldes uldens finere fibre, der er blødere og mere fleksible end andre typer uld – og derfor er merinoulden et oplagt valg til termoundertøj, da fibrene jo er i nærkontakt med vores hud. HUSK dog, at merinould skal vaskes på et skåneprogram for at undgå, at det krymper.