Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Køn
Alder
prices
Materiale
87 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det danske vejr byder på mange regnvejrsdage i løbet af et år, og derfor er det vigtigt at forberede garderoben på de våde stunder. Aigle giver dig et flot udvalg af gummistøvler, der kan holde pytterne på behørig afstand. De gør funktion til stil med deres støvleudvalg, der tæller alt til både voksne og børn.

Aigle – stil til gråvejrsdagen

Amerikanske Aigle er berømt over store dele af verden for de stilede gummistøvler, som du finder i et hav af looks. Brandet sætter en ære i designet, men især også i udvælgelsen af deres materialer. Du har altid stilede og tørre fødder i et par af disse gummistøvler. Vi er vilde med de klassiske røjsere i sort med højt skaft og hvid sål. De går aldrig af mode, og du kan style dem med en farverig gul parkajakke eller mikse den med din klassiske trenchcoat – de går til det hele. Det nedtonede look giver dig både en klassisk og elegant udstråling.

Hop vandpytterne i møde

Du bliver dog ikke snydt for farver i dette udvalg. Aigle udnytter hele farvepaletten og giver dig skønne nuancer, der kan lysne enhver grå dag. De røde gummistøvler er sjove og feminine på samme tid. Vi elsker kombinationen med en sort regnfrakke, som vil skabe ro i dit look. Sørg for, at dine gummistøvler og din paraply matcher. Det skaber en gennemført stil midt i regnskyllen. Til de mindste finder du en lang række designs, der er behagelige og i yndlingsfarverne. Dyk ned i udvalget og klæd familien på til en regnskylle med skønne Aigle som du finder lige her på Zalando.dk.

Hold øje med