Katalog

Populære filtre

Hummel Hive – retro design

Hummel Hive – skandinavisk retro design, der på smukkeste vis kombinerer Hummels ældgamle traditioner, med de nyeste trends på markedet. Et brand, hvor den klassiske skandinaviske minimalisme matches med Hummels klassiske sports kollektion. Det er en ny kollektion, der på den ene side er nostalgisk, men samtidig er designet til den moderne stil, der ændrer sig konstant.

Hummel Hive er modetøj til kvinder og mænd, hvor der er sat fokus på velvære og personlig stil. Det er kollektioner, som både er målrettet mænd som kvinder, og med et bredt udvalg, der gør det nemt at finde sin hel egen stil.

Hummel Hive – vil forandre verden

Hummel har planer om at ændre og forandre verden gennem sport, og flere af deres styles er udstyret med det kendte Hummel® logo. Med tøj fra Hummel Hive signalerer du kærlighed, personlighed og et sporty look. Det er tøj du kan have på til dagligdag, eller til fest.

Hvad der er mode og hvad der ikke er, kan være svært at definere. Hos Hummel defineres det som en blanding af nutidige designs og klassiske traditioner. Hertil skal der så lægges, at det rent praktisk er nødvendigt at have tøj på i det kolde nord.

Pas på dit Hummel Hive tøj

Det er altid en god ide at passe på ens tøj, da det vil holde det pænt længere. En god ting er at læse vaskeanvisningen som står i tøjet. Vask gerne tøjet separat de første par gange, så du er sikker på at der ikke er overskydende farve. Efterfølgende vask dit Hummel Hive tøj sammen med tøj af lignende farver.

Hvis det er muligt, så hæng dit tøj op og tør det på denne måde, frem for at tørre det i en tørretumbler. Tøjet bliver hurtigere slidt og mat at se på hvis det tørres i en maskine.