Populære filtre
brands
Farve
Pris
Egenskaber
Finish
Dækkeevne
shipped_by_zalando
468 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Få en smuk hud og en naturlig makeup med Bobbi Brown

Grundfilosofien bag mærket Bobbi Brown er, at alle kvinder skal have mulighed for at bringe deres bedste sider frem og fremhæve deres egen skønhed. Til det formål er der skabt en række lækre produkter, hvor du kan finde alt fra makeup til hudpleje.

Hvad betyder skønhed for dig?

Skønhed har mange facetter og kommer i mange former. I Bobbi Brown-universet handler det om at finde frem til din sandhed om, hvad skønhed er. Målet med makeuppen er at fremhæve kvinders autentiske skønhed frem for at gemme fejl væk. Samtidig skal der være plads til at lege og til at fremhæve nye sider af dig selv. Brandet ser makeup som en udtryksform og ønsker at give dig lejlighed til at sige lige præcis dét, du har på hjerte.

Mærket blev stiftet af makeupartisten Bobbi Brown i starten af 90’erne. Hun er kendt for at have sagt: "Hud skal ligne hud". Det kan tydeligt mærkes, når du lægger makeup med mærkets produkter. Bobbi Brown blev i sin tid skabt som en modreaktion på den røde læbestift, der længe havde været i fokus. Makeup-artisten havde nemlig et mere naturligt look på dagsordenen. Samtidig havde hun svært ved at finde de helt rigtige foundation-farver i sit arbejde som makeupartist. Hun brugte ofte teatermakeup til at blande i den almindelige makeup, så hun kunne opnå de helt rigtige hudtoner

Hendes vision om det naturlige makeup-look udviklede sig til en lancering af 11 læbestifter i naturlige nuancer. Dermed havde Bobbi Brown startet sit eget makeupmærke, der efterhånden har udviklet sig til at have ikon-status. Mærket har sidenhen også lanceret hudpleje, som blandt andet inkluderer:

  • Fugtighedscreme
  • Øjencreme
  • Farvet dagcreme
  • Ansigtsmasker
  • Læbepomade

Indenfor mærkets sortiment finder du et lækkert udvalg af farvede dagcremer. De er fugtgivende, langtidsholdbare og giver – i sand Bobbi Brown-stil – en naturlig finish. De har en formel, som både er let og dækkende, så de irriterende røde områder forsvinder, mens dine fregner ikke gør. Dagcremen, der tilfører fugt til din hud, har også solbeskyttelse, så du med en SPF 15 til dagligt også er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Du kan også finde nogle lækre ansigtsmasker blandt produkterne. Der findes en trio, som Bobbi Brown eftersigende selv sværger ved. Du kan også få maskerne som et sæt. De tre masker er gode til alle hudtyper og kan bruges sammen eller hver for sig. Trioen er også lavet med årstidernes skift i tankerne, så du med andre ord altid har den helt rigtige booster, der kan tilføje lidt ekstra styrke til din hudpleje-rutine. I trioen finder du en maske med ler, som renser og formindsker porer i huden, en fugtmaske, som fylder fine linjer i huden ud, og en scrub, som revitaliserer huden med mikrofine korn og genopretter olieproduktionen.

Tricks til at få en smuk og naturlig glød med Bobbi Brown

Vi har fundet tre hurtige tips til en smuk og naturlig makeup, som Bobbi Brown selv bruger i sin makeup-rutine:

  • Brug en farvekorrigerende corrector eller en farvekorrigerende concealer, der kan hjælpe dine foundation-produkter med at dække endnu bedre. De kan gøre hele forskellen, hvis du vil mindske de mørke rande under øjnene eller mindske røde toner i huden. Det særlige ved en corrector er, at dens farve er lavet på baggrund af farveteori og består af komplementærfarver. Hvis du gerne vil dække røde toner i huden, som kan skyldes alt fra for meget sol til urenheder, eller som naturligt opstår som rødmen f.eks. omkring næsen, så er det den grønne farve, du skal have fat i. Correctorens opgave er altså ikke bare at matche din hudtone som en concealer gør, men at modvirke den misfarvning, der kan opstå, f.eks. under øjnene. Du finder den rigtige corrector ved at se på randernes farve: Hvis de er blålige, skal du bruge en orange corrector, hvis de er grå, skal du bruge en ferskenfarvet corrector, og hvis de er lilla, skal du bruge en gul corrector.
  • Brug tid på at finde de helt rigtige nuancer til dig. Det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige farve eller nuance. Et tip, når det kommer til foundation, er at prøve den af både i panden og på siden af kinden. Hvis du har fundet den helt rigtige farve, er den næsten usynlig og går i et med din hud. En læbestift kan faktisk også skifte farve, afhængig af din læbefarve. du naturligt har. Derfor er det også vigtigt at prøve en læbestift, inden du investerer i den. Et godt tip, der gælder al makeup, er at tjekke, hvordan det ser ud i dagslys både inden- og udenfor.
  • Brug dine fingre i stedet for en børste. Der er mange, som elsker deres makeupbørster, men du kan også sagtens bruge dine fingre, hvis du ikke lige har en børste liggende ved hånden, eller hvis du ikke er helt fortrolig med børsterne endnu. Prøv dig frem, og find ud af, hvad der føles bedst for dig. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Bruger du makeupbørster, så er det vigtigt, at du husker at få dem renset ofte.  

Nye ejere, samme idealer

Bobbi Brown opstod i New York og blev på kort tid velkendt. I dag har mærket fået en ikonisk status og står, ligesom skaberen selv,  som frontløber for det naturlige, sunde og autentiskeskønhedsideal. I 1995 blev mærket købt af The Estée Lauder Companies med Bobbi Brown i spidsen. Efter mere end 20 år som ejer og udvikler valgte hun i 2016 at træde tilbage og lade The Estée Lauder Companies overtage styringen. I dag har det oprindelige New York-mærke en global tilstedeværelse med over 5.200 makeupartister tilknyttet på verdensplan. Bobbi Browns oprindelige koncept – at makeup skal styrke og understrege ens egen skønhed – lever heldigvis videre med alle de idealer, som skaber denne helt særlige linje af både makeup-produkter og hudplejeserier.