Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Kollektion
shipped_by_zalando
697 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Eastpak

Hver gang vi tager en af deres ikoniske tasker over skulderen eller på ryggen, bliver vi straks taget tilbage til skoledagene med venner, glæde og ungdommelig leg. Eastpak skaber tasker som følger dig gennem livet. Med deres tidsløse design, imponerende holdbarhed og store udvalg skaber de ikke bare tasker, men minder.

Eastpak – Moderne minder

Der er få mærker så genkendelige som Easpak. Fra børn til voksne bringer deres velkendte mærke minder om gode tider frem på de flestes nethinde. Deres klassiske Padded Pak’r har været manges faste følgesvend gennem tiden, og Eastpak har med nye prints og lækre tweaks til deres klassiske model fået os helt op af stolen. Nu fås den klassiske taske i endnu flere fede farver og helt underskønne prints. Vi kan ikke vente med at få fingrene i den moderne fortolkning af vores faste følgesvend.

En taske til alle

Vi elsker Eastpak. Ikke kun for deres mega fede rygsække, men for deres kæmpe udvalg af punge, bæltetasker, sports- og rejsetasker. Du kan finde lige den taske der matcher både dit behov og personlige udtryk. Find tasken der pifter dit outfit op i de fedeste neonfarver, eller den som giver dit udtryk en kant med rå læderdetaljer. Bæltetasken som skal med dig til alle sommerens festivaler, eller rygsækken som skal følge dig mange år frem. Eastpak skaber tasker til alle. Det er tasker i højeste kvalitet, som er designet med mange års erfaring og altid med funktionalitet og brugervenlighed for øje.

>

Gå ikke glip af