Katalog

Populære filtre
421 varer
giadazhou
giadazhou
3 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Velvære for fødder og krop

Vores valg af fodtøj har stor betydning for den samlede velvære. Går man ikke ordentligt i sine sko, så mærkes det helt op igennem benene, lænden og ryggen. Med Birkenstock kan der komme nye boller på suppen i form af komfort fra hvert eneste punkt på fødderne. Det hele starter med de fantastisk veludviklede såler, som mærket har taget årtier om at nå frem til. Man har også haft rigtig god tid, for dette tyske skomærke kan dateres helt tilbage til 1774, hvor skomageri udelukkende foregik ved håndkraft. Det er nogle af disse basisrødder, som mærket helt op til i dag stadig ønsker at bibeholde, hvilket sker i en professionel kombination mellem innovative hightech-maskiner og ædelt håndværk. Birkenstock er ganske enkelt mærket, som man ikke når til sokkeholderne, for 242 års erfaring kan man ikke lige indhente.

Birkenstock – når forventninger bliver indfriet

Birkenstock har fundet et gyldent patent, som har vist sig at ramme plet i de brede segmenter. Det er nemlig igen de veludviklede såler, der i kombination med de ergonomiske fodsenge har vundet kæmpe popularitet blandt både børn, unge og voksne. Det er indmad og materialer, der primært er fremstillet af lækre råprodukter fra naturen. Med kork, naturgummi og anti-fugt overflader er du sikret et komfortabelt og lugtfrit miljø omkring fødderne. Det allervigtigste er den ergonomiske opbygning med de specialdesignede fodsenge, der støtter op omkring de helt rette punkter under fødderne. Dermed får du et godt greb, så dine fødder ikke skøjter rundt inde i skoene. Hos Birkenstock er alt gennemdesignet ned til mindste detalje med hjælp fra førende ortopædspecialister og andet sundhedspersonale med stor viden om vores fødders ve og vel.

Et par sandaler fra dette tyske specialistmærke er meget karismatiske. Udover de fodformede såler er overdelene ligeledes meget genkendelige. Den helt klassiske model er designet med to eller tre overgående spænder, men op gennem årene er der kommet mange nye modeller til. Derfor finder du også designs med en eller fire remme, med tå-split, ankelremme eller andre former. Derudover er Birkenstock lig med et farveflor af en anden verden. Det er nemlig helt fantastisk, hvor mange nuancer og mønstre man kan støve op, så du kan vælge frit ud fra din personlige smag. Her er noget for alle, hvad enten det er zebrastriber, leopardmønster, sølv- eller guldglimmer, hvid, sort, orange – ja, alt hvad hjertet begærer.